LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Kuka on henkinen?

Mistä tietää olevansa meedio? Tässä kerrotaan useimpien meedioiden työskentelytavoista sekä siitä, millaista on olla henkinen.


Kuka on henkinen?
Kuka on henkinen?

Kaikki syntyvät enemmän tai vähemmän meedioina. Lapsilla on usein hyvin vahva henkinen puoli, minkä vuoksi he voivat esimerkiksi mennä koiran ohi ja kysyä aikuiselta, miksi koira on surullinen. He  voivat kertoa ihmisistä, joita he näkevät, vaikka kukaan muu ei heitä näe. He piirtävät koirista sinisiä ja tuntevat paikkoja, joissa eivät ole koskaan aikaisemmin käyneet. He ovat varmoja asiastaan ja voivat jopa kuvailla paikan.

Monet eläimet tuntevat usein vetoa lapsiin. Aikuiset eivät ehkä uskalla tai pysty asettumaan siihen, mitä lapset näkevät. Mikäli lapsen näyt tulkitaan mielikuvituksen tuotteeksi, voi se johtaa siihen, että lapsi sulkee nämä näyt ja tunteet.

Meediona oleminen on kuin ymmärtäisi jotakin puhumatonta kieltä, jota ei kuule korvilla vaan sen tuntee ihossaan ja näkee silmissään. Aivan kuin laittaisi radion oikealla kanavalle, mutta neljälle eri ulottuvuudelle. Se tarkoittaa sitä, että tuntee kaikilla viidellä aistilla. Voi nähdä tuoksun, kuulla tunteen ja kuvan tai nähdä äänen. Kaikki nämä tuntemukset luovat kuvan tilanteesta henkilön tai eläimen ympärillä. Henkiselle meediolle tämä on aivan ihana tunne.

Henkistä taitoaan meediona voi myös harjoitella. Sitä voidaan kutsua itsensä tuntemiseksi syvemmällä tavalla. Henkinen taito tulee siten tietoiseksi samoin kuin tietoisuus omasta itsestään ja kyvyistään, mutta ei narsistisella tavalla. Voi harjoitella tiedostamaan, mitä ympärillä on ja löytääkseen tasapainon kuunnella ulospäin, sisäänpäin sekä keskitietä näiden tunteiden välillä. Näkijä tai ennustaja käyttää tätä taitoa ennustaessaan.

Kun on oppinut tuntemaan itsensä kokonaan uudelleen, on aika avata aistinsa meediona tunteakseen toiset. Silloin oma lahja, henkinen kyky, tulee oikeaan käyttöön. Kun avaamme kanavamme toiselle ihmiselle, voimme saada erilaisia tuntemuksia. Olemme kaikki lähettäjiä ja vastaanottajia. Pitää vain oppia laittamaan itsemme oikealle taajuudelle ja ymmärtää erilaisia tunteita aivan kuin ymmärtäisi kieltä, jotta meediona voi tietää ja ymmärtää mitä tapahtuu. Toiset eivät ole niin kiinnostuneita ottamaan vastaan tätä ulottuvuutta elämäänsä, eivätkä tule ymmärtämään muiden puhetta, kun taas toiset oppivat nämä ilmiöt ja hyödyntävät niitä arkielämässään. Meediona ja ennustajana on usein altis muiden epäilyille.

Kiitoksena ihmiset sanovat usein, että minulla on vastaus sisälläni, mutta joskus saattaa tarvita apua. Meediot, ennustajat, näkijät tai selvänäkijät voivat tuolloin toimia tietosanakirjana. He voivat antaa henkistä ohjausta ja vastata kysymyksiin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämän takia sinun ei tarvitse pelätä soittaa ennustajalle, meediolle tai näkijälle tarvitessasi henkisen tien ohjausta.

L. Korhonen 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Salla
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Sallan kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Hertta
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Hertta on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään

Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään

3011 näyttökerrat

Rakkaus on taitolaji, johon voit saada henkimaailman auttajilta paljon ohjausta.

 
Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus

1758 näyttökerrat

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta.

 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

3927 näyttökerrat

Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy