Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Oletko huomannut, kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä? Ystävyyssuhteet ovat perusteellisia ihmissuhteita

Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä
Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Oletko huomannut, kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä? Ystävyyssuhteet ovat perustavaa laatua olevia ihmissuhteita, jotka me ihmiset jaamme keskenämme. Onko sinulla ystävyyssuhteissa vaikeuksia? Muistatko lapsuuden aikoja, jolloin pystyit aloittamaan keskustelun naapuruston lapsen kanssa ja teistä tuli nopeasti ystäviä? Minä todella muistan ne ajat. Kaikki tuntui niin helpolta ja hauskalta. Ihmisestä, jota et eilen tiennyt olevan olemassakaan, saattoi tulla sinun paras ystäväsi seuraavana päivänä. Valitettavasti olen kokenut, että ystävyyssuhteet ovat muuttuneet iän myötä. Enää ne eivät muodostu niin helposti, eivätkä myöskään ole yhtä hedelmällisiä kuin aikoinaan.

Harkitse uutta näkökulmaa siihen, kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Jos tiedät tämän jo kokemuksesta, voisit harkita puhumista henkimaailman näkijän tai meedion kanssa puhelimitse. Kovin monet eivät ole harkinneet ottaa tällaista ratkaisua käyttöönsä aikaisemmin, mutta on ihan ok, jos olet vajonnut ihmetyksen tilaan ystävyyssuhteen kanssa. Mikä tahansa on tärkeää avun hakemiseksi. Silloin voit selvittää jonkun kanssa niitä syitä, miksi ystävyyssuhde ei toimi niin hyvin kuin se on aiemmin toiminut.

Henkimaailman auttajat voivat valaista sinulle puhelimitse sitä, miksi ystävyyssuhteesi eivät ole niin upeita kuin ne aikoinaan olivat. He kuuntelevat sitä, mitä käyt nyt läpi sekä mitä siitä seuraa. He tarjoavat myös yksityiskohtia siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Asioita, joita et vielä itse huomaa. Pyydä heidän lahjaansa käyttöösi soittamalla heille, ja he voivat antaa sinulle lohdun sanoja ja huomiota, jota ilman olet ollut jo pitkään.

Vahvempien ystävyyssuhteiden rakentaminen ja kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Ongelma saattaa olla jotakin, mitä teet. Tiedän oman kokemukseni perusteella, että minulla oli paljon henkisiä tukoksia, jotka eivät sallineet muodostaa sen kaltaisia ystävyyssuhteita, joista aikoinaan nautin. En kyennyt ymmärtämään näitä sisäisiä esteitäni ennen kuin otin yhteyttä selvänäkijään. Näkijä kertoi näkevänsä, miksi en voinut kokea hyviä suhteita. Valtavat eristäytymisen tunteet, sisäiset suuntautumiseni ja se, etten ollut todellinen, aito itseni, estivät minua täysin jakamasta itseäni muiden kanssa.

Muut ihmiset kokivat, etten antanut kaikkeani ystävyyssuhteissa. Tämä toimi valtavana esteenä kaikille heille, jotka halusivat kohdata minut tai antaa aikaansa yhden päivän verran ollakseni ystäväni. Nyt se on minulle selkeää ja ilmeistä, mutta sen ymmärtäminen muulla tavoin ei olisi ollut minulle mahdollista. Tarvitsin näkijän apua ymmärtääkseni, mitä minulle tapahtuu.

Kokeile heti tänään

Tiedän, että saatat epäröidä, kun on kysymys selvänäkijälle soittamisesta.

Saatat ajatella, että he eivät ole kykeneviä auttamaan sinua. Minulla oli ihan samankaltaisia mietteitä ennen ensimmäistä soittoani. Onneksi pääsin siitä yli. Otin hypyn tuntemattomaan. Sen jälkeen tielleni on osunut jatkuvasti palkkioita, eikä niille näy loppua. Pilvisyys, joka varjosti ystävyyssuhteitani on väistynyt. Nyt pystyn solmimaan uusia suhteita ennestään tuntemattomiin ihmisiin, joita en millään muulla tavoin olisi oppinut tuntemaan. En pysty henkilökohtaisesti kylliksi kiittämään meedioitani siitä työstä, jonka he minulle tekivät.  Mikäli haluat mahdollisuuden saada sama selvyys, jonka itse sain elämääni, ota yhteyttä meedioon. Voit löytää juuri ne vastaukset, joita olet etsinyt jo jonkin aikaa.

 

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Sofiia
Vapaa
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
Kutsu minua
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Saaga
Kutsu minua
 

Hei, olen Saaga ja hoidan sinua energialla. Älä jää yksin vaikeissa elämäntilanteissa,...

 
 

Hyödyllisiä artikkeleita

Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy