LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Ystävyyssuhteet ovat perustavaa laatua olevia ihmissuhteita, jotka me ihmiset jaamme keskenämme. Jos sinulla on tällä hetkellä vaikeuksia solmia ystävyyssuhteita, sinun kannattaa jatkaa lukemista.


Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä
Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Muistatko lapsuuden aikoja, jolloin pystyit aloittamaan keskustelun naapuruston lapsen kanssa ja teistä tuli nopeasti ystäviä? Minä todella muistan ne ajat. Kaikki tuntui niin helpolta ja hauskalta. Ihmisestä, jota et eilen tiennyt olevan olemassakaan, saattoi tulla sinun paras ystäväsi seuraavana päivänä. Valitettavasti olen kokenut, että ystävyyssuhteet ovat muuttuneet iän myötä. Enää ne eivät muodostu niin helposti, eivätkä myöskään ole yhtä hedelmällisiä kuin aikoinaan.

Harkitse uutta näkökulmaa asiaan

Jos tiedät tämän jo kokemuksesta, voisit harkita puhumista henkimaailman näkijän tai meedion kanssa puhelimitse. Kovin monet eivät ole harkinneet ottaa tällaista ratkaisua käyttöönsä aikaisemmin, mutta on ihan ok, jos olet vajonnut ihmetyksen tilaan ystävyyssuhteen kanssa. Mikä tahansa on tärkeää avun hakemiseksi. Silloin voit selvittää jonkun kanssa niitä syitä, miksi ystävyyssuhde ei toimi niin hyvin kuin se on aiemmin toiminut.

Henkimaailman auttajat voivat valaista sinulle puhelimitse sitä, miksi ystävyyssuhteesi eivät ole niin upeita kuin ne aikoinaan olivat. He kuuntelevat sitä, mitä käyt nyt läpi sekä mitä siitä seuraa. He tarjoavat myös yksityiskohtia siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Asioita, joita et vielä itse huomaa. Pyydä heidän lahjaansa käyttöösi soittamalla heille, ja he voivat antaa sinulle lohdun sanoja ja huomiota, jota ilman olet ollut jo pitkään.

Vahvempien ystävyyssuhteiden rakentaminen

Ongelma saattaa olla jotakin, mitä teet. Tiedän oman kokemukseni perusteella, että minulla oli paljon henkisiä tukoksia, jotka eivät sallineet muodostaa sen kaltaisia ystävyyssuhteita, joista aikoinaan nautin. En kyennyt ymmärtämään näitä sisäisiä esteitäni ennen kuin otin yhteyttä selvänäkijään. Näkijä kertoi näkevänsä, miksi en voinut kokea hyviä suhteita. Valtavat eristäytymisen tunteet, sisäiset suuntautumiseni ja se, etten ollut todellinen, aito itseni, estivät minua täysin jakamasta itseäni muiden kanssa.

Muut ihmiset kokivat, etten antanut kaikkeani ystävyyssuhteissa. Tämä toimi valtavana esteenä kaikille heille, jotka halusivat kohdata minut tai antaa aikaansa yhden päivän verran ollakseni ystäväni. Nyt se on minulle selkeää ja ilmeistä, mutta sen ymmärtäminen muulla tavoin ei olisi ollut minulle mahdollista. Tarvitsin näkijän apua ymmärtääkseni, mitä minulle tapahtuu.

Kokeile heti tänään

Tiedän, että saatat epäröidä, kun on kysymys selvänäkijälle soittamisesta.

Saatat ajatella, että he eivät ole kykeneviä auttamaan sinua. Minulla oli ihan samankaltaisia mietteitä ennen ensimmäistä soittoani. Onneksi pääsin siitä yli. Otin hypyn tuntemattomaan. Sen jälkeen tielleni on osunut jatkuvasti palkkioita, eikä niille näy loppua. Pilvisyys, joka varjosti ystävyyssuhteitani on väistynyt. Nyt pystyn solmimaan uusia suhteita ennestään tuntemattomiin ihmisiin, joita en millään muulla tavoin olisi oppinut tuntemaan. En pysty henkilökohtaisesti kylliksi kiittämään meedioitani siitä työstä, jonka he minulle tekivät.

Mikäli haluat mahdollisuuden saada sama selvyys, jonka itse sain elämääni, soita heille heti tänään. Voit löytää juuri ne vastaukset, joita olet etsinyt jo jonkin aikaa.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Carita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa...
 
Hertta
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Hertta on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
Jasmin
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustajat, Näkijä, Unien tulkinta
Esittely tulossa pian
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

1136 näyttökerrat
Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.
 
Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

1455 näyttökerrat
Pohditko, käännytkö näkijän puoleen, kun haluat löytää rakkautta? Oletko rakastunut toiseen ihmiseen ja tarvitset parisuhdeohjausta? Kirjaudutko tietokoneelle etsimään rakkautta ja kumppanuutta? Onko henkilö, jota kohtaan sinulla on tunteita, täysin uusi tuttavuus sinulle?
 
Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

1076 näyttökerrat
Psychomanteum-tekniikkaan kuluu myös peilimeditaatio. Aseta puhdas peili eteesi, etsi mukava istuma-asento, yritä rentoutua.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy