LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Ystävyyssuhteet ovat perustavaa laatua olevia ihmissuhteita, jotka me ihmiset jaamme keskenämme. Jos sinulla on tällä hetkellä vaikeuksia solmia ystävyyssuhteita, sinun kannattaa jatkaa lukemista.

Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä
Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Muistatko lapsuuden aikoja, jolloin pystyit aloittamaan keskustelun naapuruston lapsen kanssa ja teistä tuli nopeasti ystäviä? Minä todella muistan ne ajat. Kaikki tuntui niin helpolta ja hauskalta. Ihmisestä, jota et eilen tiennyt olevan olemassakaan, saattoi tulla sinun paras ystäväsi seuraavana päivänä. Valitettavasti olen kokenut, että ystävyyssuhteet ovat muuttuneet iän myötä. Enää ne eivät muodostu niin helposti, eivätkä myöskään ole yhtä hedelmällisiä kuin aikoinaan.

Harkitse uutta näkökulmaa asiaan

Jos tiedät tämän jo kokemuksesta, voisit harkita puhumista henkimaailman näkijän tai meedion kanssa puhelimitse. Kovin monet eivät ole harkinneet ottaa tällaista ratkaisua käyttöönsä aikaisemmin, mutta on ihan ok, jos olet vajonnut ihmetyksen tilaan ystävyyssuhteen kanssa. Mikä tahansa on tärkeää avun hakemiseksi. Silloin voit selvittää jonkun kanssa niitä syitä, miksi ystävyyssuhde ei toimi niin hyvin kuin se on aiemmin toiminut.

Henkimaailman auttajat voivat valaista sinulle puhelimitse sitä, miksi ystävyyssuhteesi eivät ole niin upeita kuin ne aikoinaan olivat. He kuuntelevat sitä, mitä käyt nyt läpi sekä mitä siitä seuraa. He tarjoavat myös yksityiskohtia siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Asioita, joita et vielä itse huomaa. Pyydä heidän lahjaansa käyttöösi soittamalla heille, ja he voivat antaa sinulle lohdun sanoja ja huomiota, jota ilman olet ollut jo pitkään.

Vahvempien ystävyyssuhteiden rakentaminen

Ongelma saattaa olla jotakin, mitä teet. Tiedän oman kokemukseni perusteella, että minulla oli paljon henkisiä tukoksia, jotka eivät sallineet muodostaa sen kaltaisia ystävyyssuhteita, joista aikoinaan nautin. En kyennyt ymmärtämään näitä sisäisiä esteitäni ennen kuin otin yhteyttä selvänäkijään. Näkijä kertoi näkevänsä, miksi en voinut kokea hyviä suhteita. Valtavat eristäytymisen tunteet, sisäiset suuntautumiseni ja se, etten ollut todellinen, aito itseni, estivät minua täysin jakamasta itseäni muiden kanssa.

Muut ihmiset kokivat, etten antanut kaikkeani ystävyyssuhteissa. Tämä toimi valtavana esteenä kaikille heille, jotka halusivat kohdata minut tai antaa aikaansa yhden päivän verran ollakseni ystäväni. Nyt se on minulle selkeää ja ilmeistä, mutta sen ymmärtäminen muulla tavoin ei olisi ollut minulle mahdollista. Tarvitsin näkijän apua ymmärtääkseni, mitä minulle tapahtuu.

Kokeile heti tänään

Tiedän, että saatat epäröidä, kun on kysymys selvänäkijälle soittamisesta.

Saatat ajatella, että he eivät ole kykeneviä auttamaan sinua. Minulla oli ihan samankaltaisia mietteitä ennen ensimmäistä soittoani. Onneksi pääsin siitä yli. Otin hypyn tuntemattomaan. Sen jälkeen tielleni on osunut jatkuvasti palkkioita, eikä niille näy loppua. Pilvisyys, joka varjosti ystävyyssuhteitani on väistynyt. Nyt pystyn solmimaan uusia suhteita ennestään tuntemattomiin ihmisiin, joita en millään muulla tavoin olisi oppinut tuntemaan. En pysty henkilökohtaisesti kylliksi kiittämään meedioitani siitä työstä, jonka he minulle tekivät.

Mikäli haluat mahdollisuuden saada sama selvyys, jonka itse sain elämääni, soita heille heti tänään. Voit löytää juuri ne vastaukset, joita olet etsinyt jo jonkin aikaa.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Katriina
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
Bloggaajat
 
Malla
Uloskirjautunut
 
Astral, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Oraakkeli, Näkijä, Meedio, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja

Malla on herkästi asioita aistiva auttajasi. Malla on myötätuntoinen ja ymmärtäväinen...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Suojelusenkelit matkassamme

Suojelusenkelit matkassamme

62 näyttökerrat

Legendojen ja uskomusten mukaan suojelusenkeli vartioi meitä kaikkia. Ihmiset ovat kertoneet tapaamisista suojelusenkelinsä kanssa. Se voi olla puhtaasti henkinen kokemus, mutta jotkut ihmiset ovat kertoneet suojelusenkelin vierailusta myös rakkaan, erityisesti kuolleen hahmona.

 
Henget ja enkelit tekevät tästä vuodesta loistavan

Henget ja enkelit tekevät tästä vuodesta loistavan

529 näyttökerrat

Useimmilla meillä on luettelo suunnitelmista ja päätöksistä aina uudelle tulevalle uudelle vuodelle, jotta se olisi loistava ja asiat tapahtuisivat. Henget ovat olentoja, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan tällaisen upean vuoden.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy