LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2,95 €/min + pvm

 

 

Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta.


Kristallipallo ennustus
Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta ja itse kristallipallo myös väärinymmärretyin ennustamisen apuvälineistä. Sarjakuvissa salaperäinen ennustaja teltassaan turbaani päässään omistaa mystisen kristallipallon. Häneltä on siis mahdollisuus saada kristallipallo ennustus. Tämä johtuu ehkä seikkailuelokuvissa nähdyistä salaperäisistä henkilöistä, joiden kristallipallossa näkyy mystisiä tulevaisuuden tapahtumia ja yleensä katastrofeja ja hurjia luonnonilmiöitä. Elokuvissa kristallipallot räjähtelevät, tuottavat ääniä, värejä ja erilaisia silmin havaittavia aineksia, kuten esimerkiksi savua. Nämä hieman koomisiksikin koetut stereotypiat eivät kuitenkaan kerro todellisuudesta juuri mitään. Kristallipallon käyttäminen ennustamisen apuvälineenä on aivan samantapainen menetelmä kuin esimerkiksi Tarot-korttien käyttäminen. Kristallipallon käyttäminen tulkinnan apuna on kuitenkin nykyisin melko harvinaista. Kristallipallo ennustus on mahdollista saada, kun ennustaja keskittyy ja vaipuu syvään meditaatioon tai transsitilaan tuijottamalla intensiivisesti kristallipalloon. Kyseistä ennustamista näkee nykyään enimmäkseen amerikkalaisissa elokuvissa. Psyykkisesti herkkä henkilö pystyy kuitenkin ennustamaan kristallipallosta eli ennustuspallosta. Kristallipallosta ennustaminen perustuu joko mielikuviin, jotka ovat siis meedion tai selvänäkijän mielessä tai kristallipallon heijastuksiin, jotka aiheuttavat mielikuvia ennustajassa. Psyykikko tulkitsee ennustuspallon heijastukset asiakkaalle esimerkiksi puhelimitse tai kasvotusten.
Kristallipallo ennustus perustuu aivan samaan asiaan kuin kaikki ennustaminen. Niin korteista kuin kristallipallosta ennustaminen voi toimia vain, jos kyseessä on niin sanotusti oikea selvänäkijä. Selvänäkijä on henkilö, joka ei arvaa tai mieti vastauksia asiakkaan kysymyksiin vaan luottaa siihen, mitä hänelle ylhäältä henkimaailmasta tai enkelimaailmasta annetaan ja halutaan välittää. Näin ollen ennustaja on vain henkimaailman ja valo-olentojen viestien välittäjä. Kyseessä voivat olla aurasta tulkittavat viestit, jotka ennustaja lukee asiakkaan energiakentästä eli ajatuksista ja tunteista sekä karmasta, tai henkimaailman olentojen edesmenneiden sukulaisten tai valon olentojen välittämät viestit.

Kristallipalloa siis käytetään keskittymisen apuvälineenä ja aivan samaan tapaan kuin Tarot-kortteja, riimuja tai kristalleja. Ne kuuluvat intuitiivisen näkijän ’työkalupakkiin’ ja on yksilöllistä, millaisen apuvälineen tulkitsija itselleen tuntee parhaiten omakseen. Haluaisitko sinä olla se, jolle kristallipallo ennustus on se oikea. Jotkut pitäytyvät yhteen välineeseen ja toiset käyttävät suvereenisti useampia, On myös näkijöitä, jotka eivät koe tarvitsevansa mitään apuvälineitä tulkintansa vahvistamiseen.

Selvänäkijä siis pääasiassa näkee sisäisesti, esimerkiksi kuin videoelokuvana päänsä sisällä. Toiset ’näkevät’ ajatuksia tai mielenliikkeitä. Sisäinen näkeminen voi olla vaikeata kuvailla konkreettisesti mutta sisäiset silmät toimivat ylemmällä tasolla ja siksi ennustamista voikin usein kutsua ’katselemiseksi’. Kristallipallo tässä toimii vain apuvälineenä, ei itse tapahtumia tuottavana ’televisiona’. Kristallipallo ennustus on mystinen ja erilainen juuri näiden salaperäisten ja harvinaisten ominaisuuksien vuoksi.

Intuitiivisesti virittynyt henkilö kykenee ennustamaan kristallipallon heijastuksista tai mielenliikkeisiin, jotka hän näkee sisäisillä silmillään. Näiden sisältämän viestin tai tiedon hän sitten tulkitsee asiakkaalleen.

Aivan kuka tahansa ei voi ennustaa kristallipallon heijastuksista kuten ei voi tulkita korttejakaan. Tarvitaan intuitiivista virittyneisyyttä, herkkyyttä, rohkeutta ja avoimuutta ottaa vastaan. Lisäksi tarvitaan tietynlainen persoonallisuus ja usein jo peritty näkemisen lahja. Intuitiivisuuttaan voi kuitenkin myös harjoittaa ja voimistaa.

Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että ennustaja jotenkin saisi aikaan saamansa viestit. Hän on vain välikappale henkisen ja aineellisen maailman välissä. Ennustajan täytyy luottaa tähän, eikä miettiä vastauksia kysymyksiin tai yrittää miellyttää tulkinnan saajaa.

Jos haluat itse kokeilla kristallipallosta ennustamista, voit hankkia pallon kotiisi. Huolehdi kuitenkin silloin, että huoneessa on hyvä valaistus, mielellään luonnonvaloa. Ennustaminen ei siis tapahdu elokuvissa nähdyissä pienissä pimeissä kopeissa. Kristallipallon on oltava ehyt ja erittäin puhdas. Ihan mikä tahansa lasipallo ei luonnistu vaan se valmistetaan kristallilasista. Kristallipallosta ei voi tuijottamalla saada irti mitään. Mikään pakottaminen, itsensä tai muiden, ei toimi. Anna mielesi rauhoittua, anna ajan ja paikan merkityksen häipyä mielestäsi ja katso hiukan pallon ohi, kuin sivusilmällä. Älä pelästy, jos näkösi sumentuu hetkeksi vaan päästä itsesi syvemmälle tähän meditatiiviseen tilaan, jossa voi tapahtua positiivisia alitajuisia asioita kuten itseparannusta.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Emma
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Maija
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miten henkinen tieni alkoi

Miten henkinen tieni alkoi

1802 näyttökerrat
Eräs näkijä kertoo kuinka hän alkoi tiedostaa lahjojaan ja miten hän meediona, näkijänä ja ennustajana niitä nyt käyttää.
 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

3660 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

1527 näyttökerrat
Pohditko, käännytkö näkijän puoleen, kun haluat löytää rakkautta? Oletko rakastunut toiseen ihmiseen ja tarvitset parisuhdeohjausta? Kirjaudutko tietokoneelle etsimään rakkautta ja kumppanuutta? Onko henkilö, jota kohtaan sinulla on tunteita, täysin uusi tuttavuus sinulle?
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy