LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2,95 €/min + pvm

 

 

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.


Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Katumisessa rypeminen tekee sen vain pahemmaksi, mutta mieti sitä, että katumisesi lähde on tarpeellinen askel. Sinun tarvitsee tietää, mikä ensisijaisesti aiheutti sinulle katumiseen johtaneen tilanteen. Jos tiedät vastauksen, olet toivottavasti kykenevä estämään samanlaisten tilanteiden tapahtuvan tulevaisuudessa.

 

Katuminen voi tulla pettymyksestäsi toisiin ihmisiin. Se voi lipsahtaa suustasi vahingossa tai jopa niin, ettet pysty tekemään parastasi työssäsi. Mikä tahansa tilanne onkaan, sinun pitäisi pysähtyä miettimään, mitä kadut eniten. Näin pääset käsiksi itse ongelmaan.

 

Muista, ettet voi muuttaa menneisyyttä, vain tulevaisuutta

 

On inhimillisesti mahdotonta muuttaa menneisyyttä. Sinun pitää päästää irti ajatuksesta, että asian hyväksi olisi enää mitään tehtävissä. Ainoa, mitä voit toivoa on se, että olet kyvykäs muuttamaan tulevaisuutta. Sinulla on taitoa ja voimaa tehdä nuo muutokset, sinun täytyy vain haluta tehdä niin. Jos todella haluat muuttaa tulevaisuutesi, voit löytää ihmisen, joka saa sen tapahtumaan.

 

Niin usein ihmiset ajattelevat raskaasti menneisyyttään ja toivovat voivansa muuttaa sitä. Tämä on täydellistä energianhukkaa ja voi johtaa yhä useampiin pettymyksiin. Sen sijaan mieti, miten käyttäytymisesi tänä päivänä voi antaa sinulle parempia tuloksia myös tulevaisuudessasi.

 

Jaa tunteesi muiden kanssa

 

Sinun tulisi jakaa tuntemuksesi ja tunteesi muiden kanssa. Sinun täytyy ymmärtää, ettet ole yksin tässä kamppailussa. On paljon muitakin ihmisiä, jotka taistelevat samalla tavalla katumuksen keskellä kuten sinäkin. Kun tajuat tämän lohduttavan tosiasian voit alkaa ymmärtää, miksi haluat tehdä töitä jakaaksesi tunteesi.

 

Muut ihmiset saattavat tulla luoksesi ja jakaa sinun kokemuksesi. Ennen kuin tiedätkään, jaat elämäsi henkilökohtaisen osan, mitä et ole koskaan jakanut kenenkään kanssa. Tämä on aitoa iloa koko prosessissa.

 

Itse hain apua ja puhuin henkimaailman auttajan kanssa kaikesta tästä. Kokemukseni puhelimessa oli todella voimakas ja antoi minulle paremman näkökulman asioihin. Se auttaa minua keskittämään ajatukseni tärkeään asiaan ja muistamaan, etten ole ainoa katuva ihminen. On niin monia muitakin ihmisiä, jotka myös kärsivät. Kun puhun henkiselle auttajalleni näistä asioista, se auttaa minua aina palaamaan oikealle polulle. Minua helpottaa se, että voin puhua muiden kanssa katumuksestani.

 

Jos haluaisit puhua henkimaailman auttajallemme samoin kuin minä, ota yhteyttä meihin tänään.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Maija
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
Emma
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

5656 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Mikä on meedion päiväkirja?

Mikä on meedion päiväkirja?

1645 näyttökerrat
Meedion eli henkimaailman lokikirja on päiväkirja, joka kuvaa yliluonnollisia kokemuksiasi. Meedion päiväkirjoja voi olla monessa muodossa, esimerkiksi videofilmeinä, jotka on tallennettu kameralla, puhelimella tai tablettitietokoneella.
 
Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

2102 näyttökerrat
Saatat joskus törmätä elämässä vaiheisiin, jolloin on todella haastavaa säilyttää mielenrauha. Se voi olla jotain oman henkilökohtaiseen tai ammatilliseen elämääsi liittyvää.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy