LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.


Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kuoleman ja kuolemisen prosessi on yksi suurimmista mysteereistä kaikille elollisille olennoille. Koska emme ole vielä päässeet siihen vaiheeseen omaa matkaamme, tuskin tiedämme, mitä tuo kokemus pitää sisällään. Sen kuitenkin tiedämme, että meillä on tuntemuksia henkilöstä, joka on lähtenyt. Se voi olla kehollinen tunne, mutta yleisimmin se on henkinen tunne. Tiedämme ainoastaan, että he eivät ole jättäneet meitä kokonaan.

Välittömästi läheisen kuoleman jälkeen monet ihmiset yrittävät haudata ajatuksensa ja tunteensa henkilöä kohtaan, aivan samoin kuin heidän ruumistaan kohtaan. Näin tekemällä katkaistaan monia portteja henkeen ja sieluun. Yrittämällä haudata tunteet kuolleita kohtaan saa aikaan sen, että on aina vaikeampaa tuntea heihin yhteyttä kuoleman jälkeen.

Et ole avoin henkisille yhteyksille

Vaikka monet ihmiset ovat yleisesti sanoneet, että heillä on ollut fyysinen yhteys tai erityinen tunnehetki menehtyneeseen ihmiseen, monet silti sulkevat mielensä tällaiselta mahdollisuudelta. He mieluummin uskovat, että jokin niin ihmeellinen ei ole mahdollista.

Tämä voi johtua siitä, että heillä ei ole henkilökohtaisesti ollut mahdollisuutta sellaiseen kokemukseen. Kun poistat tällaisen kokemuksen mahdollisuuden mielestäni, ei ole myöskään ihme, ettet tunne sitä sydämessäsi. Et ole avoin ajatukselle, että se saattaisi olla totta.

Joka kerta kun epäilet mielessäsi sitä, että sinulla on yhteys johonkin kuolleeseen ihmiseen, sitä vaikeampaa sinun on myöskään tuntea niin.

Heillä ei ole mitään viestiä sinulle vielä

Henkimaailma ei ole täysin ymmärrettävissä meille, jotka olemme vielä maan päällä. Jos yrität pakottaa asioita liian kovasti, todennäköisesti et myöskään käytä oikeaa tapaa näiden asioiden lähestymiseen. Joka kerta kun haluan kuulla läheisestäni, toivon todella, että saan jonkinlaisen merkin heiltä juuri sinä hetkenä. Kuitenkaan tämä ei tarkoita sitä, että se olisi vielä valmis tulemaan minulle.

Ne, jotka haluaisivat oppia lisää tämäntyyppisistä tapahtumista ihmisiltä, jotka todella ymmärtävät niitä, heidän pitäisi soittaa henkimaailman meediolle. Psyykikot eli meediot ovat virittäytyneet tavalla, johon henkimaailma vastaa, koska he tekevät sitä kaiken päivää. He voivat vastata puheluusi ja valaista hieman sitä, mitä saatat tehdä väärin. Me kaikki teemme virheitä. Hyväksy tämä tosiasia ja ota yhteys meedioon, joka voi selittää sinulle, mitä voit tehdä paremmin. Soita siis heille tänään!

 

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Anna-Elina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Joskus on vaikeaa tietää kenelle soittaa, kun tuntuu, että tarjontaa on niin paljon. 

 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
Hannele
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Astral

Hannele käyttää tulkintansa apuna mm. enkeli- tarot- ja orakkelikortteja. Hän on...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

6464 näyttökerrat

Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.

 
Kolme tapaa, joiden avulla henkinen intuitio näkyy elämässämme

Kolme tapaa, joiden avulla henkinen intuitio näkyy elämässämme

2498 näyttökerrat

Nykyajan yksilöt ovat saattaneet saada henkisen lahjansa esihistorialliselta ihmiseltä. Kun tarkastelet niitä äärimmäisiä rajoituksia, joissa nykymaailmassa elämme, on helppo nähdä kuinka korostetusti henkinen intuitio tuodaan nykyään esille.

 
Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

1501 näyttökerrat

Elämä on täynnä vastoinkäymisiä. Jossakin vaiheessa jokainen joutuu kohtaamaan vaikeita tilanteita, joissa kaipaa ohjausta.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy