Kädestä ennustamisen perusteet

Tässä artikkelissa yritän selittää kaikki kädestä ennustamisen perusteet. Perusasiat, jotka sinun on hyvä tietää  

Kädestä ennustamisen perusteet
Kädestä ennustamisen perusteet

Nämä ovat ne perusasiat, jotka sinun on tiedettävä kädestä ennustamisesta, voidaksesi tehdä vaikutuksen ystävääsi tai jopa pystyäksesi auttamaan jotakuta, joka on vaikeassa tilanteessa. Tämä artikkeli kertoo kädestä ennustamisen perusteet. Kädestä ennustamisen perusteet käsittävät tietyt hyvin peruskäsitteet, kuten viivat. Käden lukemisessa on otettava huomioon monenlaisia ​​viivoja. Käden neljä päälinjaa ovat elämänlinja, päälinja, sydänlinja ja kohtalon linja. Itse käden lukemisen taito on ymmärrettävä hyvin, ja perusasiat on ymmärrettävä. Heti kun pystyt erottamaan linjat, voit aloittaa. Seuraavaksi pohdimme kämmenten lukemisen yksityiskohtia ja sitä, miten astrologialla on oma merkityksensä kädestä lukemisessa. 

Elämänlinja vastaa yksilön fyysistä terveyttä, henkistä elinvoimaa ja muutoksia, joita hän voi odottaa kohtaavansa elämässä. Jos viiva on syvä ja pitkä, henkilöllä on paljon elinvoimaa. Jos se on lyhyt ja matala, henkilö on erittäin uskollinen. Jos linjassa on yksi tai useampia katkoksia, henkilö kokee monia muutoksia elämäntilanteessaan. Jos se muodostaa puoliympyrän, henkilöllä on vahva fyysinen vastustuskyky ja runsas elämänhalu. Jos se on suora ja lähellä peukaloa, henkilö on hyvin herkkä. Jos henkilöllä on enemmän kuin yksi elämänlinja, hänellä on poikkeuksellinen elinvoima. Jos viiva on suora ja lähellä kämmenreunaa, henkilön tulee olla varovainen suhteissaan muihin.

Päälinja vastaa älyllisiä kykyjä, luovuutta, logiikkaa, viestintää ja tiedon hankkimista. Kun tämä linja on aaltoileva, se tarkoittaa, että henkilöllä on heikko äly ja hänellä on vaikeuksia keskittyä mihin tahansa aikaan. Kun viiva on suora, henkilö on realistinen ja looginen ja mieluummin toimintaa kuin pohdintaa. Kun viiva on kaareva, henkilö on luova ja kekseliäs. Heillä on alkuperäisiä ideoita, mutta ne eivät välttämättä ole yhteydessä todellisuuteen. Jos linja on pitkä, henkilöllä on selkeä näkemys asioista ja hän on hyvin johdonmukainen päätöksenteossaan. Mikäli päälinja ei koske elämänlinjaa, henkilö nauttii matkoista ja saa elämästään parhaansa.

Sydänlinja vastaa ihmisen rakkauselämää, tunteita, sydän- ja verisuoniterveyttä, mielialan vaihteluja ja mielentilaa. Jos se koskettaa elämänlinjaa, se tarkoittaa, että henkilö on yleensä onneton rakkaudessa. Mikäli monet pienemmät linjat rikkovat tai risteävät sydänlinjan, henkilö on tiennyt tai kokee suuren pettymyksen rakkaudessa, ja hänen on vaikea päästä yli siitä. Jos viiva alkaa etusormen alla, henkilöllä tulisi olla vakaa rakkauselämä. Jos se on lyhyt ja suora, henkilö ei anna rakkaudelle paljon merkitystä. Jos se alkaa kolmannen sormen alla, henkilö on helposti ihastunut. Jos se alkaa keskellä kättä, henkilö on itsekäs rakkaudessa ja pitää kumppaneita omaisuutena eikä ihmisinä. Jos se on suora ja kulkee yhdensuuntaisesti päälinjan kanssa, henkilö voi hallita tunteitaan, eikä hänellä ole helposti vaikutusta tällä alueella. Jos se on aaltoileva, henkilö kerää rakkaudellisia valloituksia.

Kohtalon linjaa kutsutaan joskus myös onnen linjaksi, ja se osoittaa henkilön autonomian asteen ja sen, kuinka hyvin he hallitsevat elämäänsä. Jos linja rikkoutuu sisälle tai muuttaa suuntaa, henkilö joutuu ulkopuolisten olosuhteiden uhriksi eikä hallitse elämäänsä. Syvä kohtalolinja osoittaa henkilöä, joka on oman kohtalonsa orja. Kohtalinja, joka alkaa lähellä tai lähestyy elämänlinjaa, osoittaa jonkun itsenäisen ja itseoppineen. Kohtalolinja, joka alkaa peukalon alla ja ylittää elämänviivan, tarkoittaa, että henkilö saa apua. Jos kohtalolinja liittyy keskellä olevaan elämänlinjaan, henkilön tulisi luopua kiinnostuksestaan ​​ja osallistua työskentelyyn yhteisen edun hyväksi muiden ihmisten kanssa, jotka haluavat kehittyä ja kokea onnea.

Kädestä lukemisessa on muitakin linjoja, jotka kannattaa kuitenkin mainita. Esimerkiksi avioliittolinja. Tämä linja löytyy ja luetaan vasemman käsivarren kämmenlukemasta. Ylin linja luetaan uudelleen. Tässä tapauksessa tarkastellaan linjan luonnetta ja sen ympärillä olevia yksityiskohtia. Rakkauslinja on vaikein käden luennassa. Se on monimutkaista ja vaatii aikaa oppia. Käsien viivat muuttuvat ajan myötä. Niiden lukeminen ja tulkitseminen voi paljastaa asioita ihmisen menneisyydestä. Kuinka pehmeä käsi on, voi antaa sinulle käsityksen henkilön luonteesta. Jos käsi on jäykkä ja kova, henkilö ei sopeudu helposti muutokseen.

Käsityyppejä on niiden muodon ja sormien pituuden mukaisesti neljä, ja kuhunkin käsityyppiin liittyvät ihmisten erilaiset luonteenpiirteet ja ominaisuudet.

Maakädellä on neliömäinen kämmen ja lyhyet sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on luja ja järkevä, ahkeria, käytännöllinen, maltillinen ja todellisuudentajuinen, kovaa työtä pelkäämätön, sovinnainen, perinteitä rakastava, tunne-elämältään vakaa ja ystävänä ja rakastettuna luotettava.

Ilmakädellä on neliömäinen kämmen ja pitkät sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on usein akateeminen, aktiivinen ikiliikkuja, terävä-älyinen ja utelias, älyllistä toimintaa kaipaava, helposti rutiineihin väsyvä, vaihtelua ja muutoksia rakastava. Tämäntyyppiset ihmiset oppivat virheistään ja ymmärtävät ihmisiä. Heillä on usein vain rauhallisia ystävyyssuhteita, jotka kestävät kauan.

Vesikädellä on pitkä, soikea kämmen ja pitkät sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on luonteeltaan herkkä, lempeä ja luova lahjakkuus, taiteellinen, sivistynyt, hienostunut, hyvämakuinen, sekä pää pilvissä ja jalat irtimaasta elävä. Nämä ovat ihmisiä, jotka tekevät oman elämänsä hyvin vaikeaksi itselleen. Ilmakäden täydellinen vastakohta.

Tulikädellä on pitkä, soikea kämmen ja verrattain lyhyet sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on elinvoimainen ja dynaaminen, eläväinen, innostunut ja huoleton, haasteita ja jännitystä rakastava, nopeatempoisesti elävä, intohimoisesti ja antaumuksella työhönsä suhtautuva ja luontainen johtaja. Heidän ystävyyssuhteensa voivat kestää tai olla kestämättä kauan, mutta kun he ovat ystäviä, he ovat onnellisia ja tyytyväisiä. 

Nyt sinäkin tiedät kädestä ennustamisen perusteet.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Marena
VARATTU
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_