LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Kädestä ennustaminen

Kädestä ennustaminen ei ole vain vanhojen ennustajaeukkojen tapa ansaita kolikkoja.

Kädestä ennustaminen
Kädestä ennustaminen

Kädestä ennustamista pidetään usein huijauksena ja ennustajien tapana saada helposti muutama kolikko. Mutta todellisuudessa kädestä ennustaminen on hyvin vanha ja luotettu ennustamisen muoto. Se on henkilökohtaisempi, kuin tarotkorteista lukeminen tai riimukivet. Se on muuttuvampi ennustamisen lähde, kuin esimerkiksi tähtikartta tai muu astrologia. Perustellinen kämmenestä lukeminen kertoo sinulle asioita sinun syntymäsi jälkeen ja voi paljastaa sinulle asioita myös tulevaisuudestasi

Kuten kaikki esoteeriset harjoitteet, myös kädestä ennustaminen näyttäytyy meille monella tavalla ja saattaa olla monimutkaista. Mutta kädestä lukeminen antaa myös enemmän ja syvällisempää tietoa, kuin muut ennustamisen muodot.

Kädestä ennustaminen (kädestä katsominen, kiromantia tai palmistria) tarkoittaa ennustamista käden ominaisuuksien perusteella. Kädestä ennustamista on harrastettu erilaisin muunnelmin kaikkialla maailmassa.

Ennustaminen viivojen perusteella

Elämänviiva on termi, jolla tarkoitetaan kämmenessä olevista pitkistä rypyistä lähinnä peukaloa olevaa. Elämänviiva on yksi käden neljästä suuresta viivasta, joista tärkeimmät ovat elämän viivan lisäksi sydämen viiva ja pään viiva, joista väitteiden mukaan voidaan tulkita se, ajatteleeko ihminen järjellään vai luottaako tunteisiinsa. Lisäksi neljäs viiva, eli kohtalon viiva on myös tärkeä. Jos se on ihmisellä vahvin, hänen sanotaan elävän työnsä vuoksi.

Elämänviivan uskotaan osoittavan henkilön elinvoimaa, fyysistä kuntoa ja yleistä tilannetta, sekä pystyvän kertomaan ennalta suuret elämänmuutokset. Sen on uskottu voivan kertoa ihmisen eliniän pituuden ja myös risteävien ihmiskohtaloiden lukumäärän, mutta nykyaikaiset kädestäennustajat eivät yleisesti usko, että ihmisen elinaika riippuu hänen elämänviivan pituudestaan.

Mikäli ihmisen elämänviiva on pisin neljästä suuresta viivasta, ajattelee hän ennustamisen periaatteiden mukaan enimmäkseen kaikkea, joka liittyy ihmisen fyysiseen itseen ja on etusijalla. Ihminen elää vahvalla fyysisellä lihasenergialla.

Neljä erilaista käsityyppiä

Käsityyppejä on niiden muodon ja sormien pituuden mukaisesti neljä, ja kuhunkin käsityyppiin liittyvät ihmisten erilaiset luonteenpiirteet ja ominaisuudet.

Maakäsi

Neliömäinen kämmen ja lyhyet sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on luja ja järkevä, maltillinen ja todellisuudentajuinen, kovaa työtä pelkäämätön, sovinnainen, perinteitä rakastava, tunne-elämältään vakaa ja ystävänä ja rakastettuna luotettava.

Ilmakäsi

Neliömäinen kämmen ja pitkät sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on aktiivinen ikiliikkuja, terävä-älyinen ja utelias, älyllistä toimintaa kaipaava, helposti rutiineihin väsyvä, vaihtelua ja muutoksia rakastava.

Tulikäsi

Pitkä kämmen ja verrattain lyhyet sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on elinvoimainen ja dynaaminen, eläväinen, innostunut ja huoleton, haasteita ja jännitystä rakastava, nopeatempoisesti elävä, intohimoisesti ja antaumuksella työhönsä suhtautuva ja luontainen johtaja.

Vesikäsi

Pitkä kämmen ja pitkät sormet. Tällaisen käden omaava ihminen on luonteeltaan herkkä, lempeä ja luova lahjakkuus, taiteellinen, sivistynyt, hienostunut, hyvämakuinen, sekä pää pilvissä ja jalat irtimaasta elävä.

Mitä kämmenesi perusviivat sitten kertovat elämästäsi?

1. Elämänviiva

Elämänviivasi on yksi helpoimmista viivoista havaita heti. Tämä viiva alkaa kämmenen pohjasta ja kaartuu ylöspäin, se ympyröi peukaloniveltä ja päättyy peukalon ja etusormen väliin. Vastoin yleistä uskoa, elämänviivasi ei todellakaan määrittele kuinka kauan elät. Elämänviivasi kertoo sinulle yleisemmästä hyvinvoinnistasi ja intohimostasi elämääsi. Tämä viiva ilmaisee myös suuria muutoksia elämässäsi, kuten muutot paikkakunnalta toiselle tai suuret fyysiset ja emotionaaliset tapahtumat. Jos elämäsi viiva on pitkä ja katkaisematon, olet vankka, luotettava henkilö, johon ihmiset voivat luottaa. Pitkä, vahva ja katkeamaton elämä osoittaa myös vahvojen, terveiden geenien perintöä. Elämän linja, joka on melko suora, ilman käyrää, tarkoittaa sitä, että olet varovainen suhteissasi ja saattaisit elää parempaa elämää uskaltamalla luottaa muihin.

2. Päänviiva

Päänviiva alkaa kämmenen ulkopuolelta, peukalon ja etusormen välissä olevalta sivulta ja päättyy kämmenen keskelle. Tämä viiva edustaa oppimistyyliäsi, kuinka hyvin kommunikoit ja miten opit parhaiten. Kaareva päänviiva osoittaa luovuutta, spontaaniutta ja taiteellista kykyä, kun taas suora viiva edustaa loogisempaa, käytännöllistä ja jäsenneltyä lähestymistapaa oppimiseen. Lyhyt päänviiva saattaa tarkoittaa, että fyysiset saavutukset ovat sinulle erittäin tärkeitä - saatat olla kiinnostunut olemaan urheilija tai tanssija. Päänviivaan liittyvä kalteva, kaareva linja edustaa luovuutta. Viiva, joka ei koske päänviivaan, edustaa seikkailunhaluista henkilöä. Ja syvä päänviiva edustaa selkeyttä, keskittymistä ja viisautta - saatat olla joku, joka osaa antaa neuvoja ja sinun pitäisi tarjota sitä useammin. Ja suora pääviiva edustaa jotakuta, joka on realistinen ja analyyttinen - ajattelet selkeäst ja asiat loppuun asti.

3. Sydänlinja

Sydänviiva on linja, joka kulkee sormesi pohjan alla ja päättyy joko keskimmäiseen tai etusormeen. Tämä rivi kertoo emotionaalisuutesi vakaudesta, romanttisesta elämästä, onnellisuudesta ja sydämesi terveydestä. Jos sinulla on pitkä, suora sydän, joka päättyy etusormesi alle, olet rationaalinen ajattelija, jolla on yleensä sisältörakkaus. Jos sinulla on lyhyt, suora sydänviiva, arvostat itsenäisyyttäsi suhteissasi ja osoitat rakkautesi pikemminkin toimien kuin sanojen kautta. Jos sydämesi päättyy keskisormen alle, olet romanttinen ja rakastut helposti. Jos sinulla on pitkä, kaareva sydämen viiva, joka kaareutuu kohti keskisormeasi, olet intohimoinen ja ilmaista vapaasti itseäsi ja romanttisia toiveitasi. Lyhyt kaareva viiva tarkoittaa kuitenkin, että olet yksityisempi romanttisten pyrkimysten suhteen. Suora, yhdensuuntainen sydämen viiva tarkoittaa, että olet tasapainoinen ja realistinen suhteiden suhteen. Murtunut sydämen viiva tai sydämen viiva, jonka läpi kulkee muita pieniä linjoja, voi viitata sydämen särkyyn tai tunnevammaan. Ja katko elämäsi viivassa osoittaa, että tulevaisuuden elämäntyyli voi muuttua suuresti - merkitseekö se sitten kaupungista maalle muuttamista tai toisinpäin, uran vaihtamista, suhteiden vaihtamista tai kaikkea edellä mainittua.

4. Kohtalo

Kohtalonviiva on pystysuora viiva, joka kulkee suoraan kämmenen keskikohdasta, pohjasta kohti keskisormeasi. Tämä linja kuvaa sitä, kuinka kohtalosi hallitsee voimakkaasti elämääsi, toisin sanoen, kuinka tarkasti seuraat tiettyä tietä elämässä. Sitä voidaan kutsua myös uraviivaksi, koska se ilmaisee kiinnostuksesi syvyyden ja kuinka urasi voi seurata tai poiketa niistä kiinnostuksenkohteista kehittyessäsi. Syvä kohtalonviiva osoittaa elämän, joka seuraa kohtalon määräämää vahvaa polkua, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla vahva halu jatkaa yhtä uraa ja löytää menestystä siinä. Tämä saattaa tarkoittaa, että sinulla on vahva kyky perustaa oma yritys. Jos kohtalonviivasi liittyy elämänviivaasi, se tarkoittaa, että sinulla on ollut vahva polku syntymästäsi lähtien ja että jatkat kiinnostuksen kohteidesi seuraamista ja mahdollisesti jatkat hyvin menestyvää uraa noiden varhaisten valintojen ja määrityksen perusteella. Olet itse tehnyt ja sinulla on suuria toiveita jo varhain. Jos kohtalonviivasi katkeaa jossain vaiheessa ja jatkuu, se tarkoittaa, että muutat uraa ja jatkat sitten toisella uralla. Useat ajoittaiset tauot tarkoittavat, että sinulla on käänteitä uralla. Eikö sinulla ole kohtalonviivaa? Älä huoli - se ei tarkoita, että sinulla ei ole uraa. Kohtalonviivan puuttuminen tarkoittaa sitä, että saatat muuttaa uraasi usein tai sinulla on monia erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita, joita harjoitat koko elämäsi ajan.

5. Aurinkoviiva

Tämä viiva, joka tunnetaan myös nimellä Apollo-viiva, osoittaa lahjakkuutesi, suosiosi ja menestyksesi. Siksi sitä kutsutaan myös menestysviivaksi. Syvä aurinkoviiva tarkoittaa, että tulet olemaan erittäin menestyvä ja että saat jopa saavuttaa mainetta menestyksesi kautta. Heikko aurinkoviiva tarkoittaa, että vasta jalostat taitojasi.
Aurinkoviiva kulkee kämmenen pohjalta kohti nimetöntä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Garuda
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Namaste, Moi, nimeni on Garuda ja olen täällä jotta sielut kuten itsesi, saisivat...

 
Annikki
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Ninni
Uloskirjautunut
 
Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ninni on toisen polven selvänäkijä, henkiparantaja ja ennustaja. Hengellisyys on ollut...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Zodiac

Zodiac

59 näyttökerrat

Aasialainen horoskooppijärjestelmä syntyi kauan ennen Buddhan syntymää ja on osa monimutkaista ja työlästä järjestelmää, joka perustuu astrologiaan, kosmologiaan ja ennustamiseen. Järjestelmä luotiin aikoinaan seuraamaan kuun nousevia ja laskevia vaiheita ja sitä käytettiin niin vuosien, kuukausien, päivien, kuin tuntienkin laskemiseen. Järjestelmä oli käytössä siviilikalenterien lisäksi Kiinan keisarillisessa tuomioistuimessa ja käytettiin sitä myös ennustamaan tulevaisuutta ja määrittämään ihmisen luonnetta. Tuo Zodiac -nimellä kulkeva systeemi korvataan nykypäivänä gregoriaanisella kalenterilla, mutta siitä huolimatta sitä käytetään edelleen ennustamiseen ympäri Aasiaa.

 
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin

1426 näyttökerrat

Meditaatio henkioppaan kanssa Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun.

 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

1886 näyttökerrat

Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy