LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Ihmissielun intuitiiviset voimat

Me kaikki kannamme sisimmässämme hienojakoisia ominaisuuksia, jotka ovat tämän aineellisen eli näkyvän maailman ulkopuolelta.

Ihmissielun intuitiiviset voimat
Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihminen on yhdistelmä henkeä ja ainetta. Tätä tarkoitetaan kun puhutaan ’psykofyysisestä kokonaisuudesta’. Se ei ole joidenkin hurahtaneiden keksintöä vaan tieteellinen tosiasia. Meistä löytyy kokonainen mikrokosmos ja se tarkoittaa myös, että olemme huomattavasti herkkävaistoisempia olentoja kuin monesti ymmärrämmekään. Ennustaminen, asioiden näkeminen eli selvännäkeminen, ihmisten tunnetilojen tai ajatusten vaistoaminen eli telepatia eivät ole ollenkaan harvinaisia kykyjä tai pelkästään niille omistautuneiden käytössä.

Oikeastaan onkin kyse siitä, että tietää tietävänsä mutta ei halua uskoa itseään tai kuunnella sisäistä ääntään. Herkkävaistoisuudesta kun ei aina välttämättä seuraa hyvää. Voit hyvinkin vahvasti tuntea, että ystävä ei kerro totuutta tai peittelee jotain mutta ilmaisemalla asian toinen saattaakin loukkaantua, jopa raivostua. On tilanteita, joissa emme tahdo kenenkään lukevan meitä.

Olen lukuisia kertoja henkisen neuvonantajan työssäni kuullut asiakkaan kertovan, kuinka hän vahvasti vaistoaa jonkin asian olevan pielessä vaikkapa parisuhteessa, mutta ei kuuntele sisintään. Joskus taas asiakkaani on ymmärtänyt kumppanin sanojen ja tunteiden olevan ristiriidassa, mutta siitä hänelle mainitseminen saa toisessa aikaan vihareaktion. Ja siten tunnutaan aina päätyvän umpikujaan.

Sisäisiä intuitiivisia lahjojaan täytyy harjoittaa. Voima ei meissä lisäänny, jollemme kasva aitoon myötätuntoon ja empatiaan. Myös vahvasti itsekeskeiset tai jopa narsistiset ihmiset käyttävät intuitiotaan, heillä vain ei ole tahtoa empatiaan. Silloin intuitiota käytetään vahingoittamaan toisia, valheellisesti. Lopulta kuitenkin intuition voima ei kasvaa vaan kanava sulkeutuu ja valon voima ehtyy. Tästä usein seuraa intuitiota väärinkäyttäneen sisäinen romahtaminen.

Mitä sitten pitäisi tämän sisäisen voiman kanssa tehdä? Sitä ei ainakaan tarvitse pelätä, sillä vilpittömin mielin käytettynä se ohjaa meitä erehtymättä kohti omaa parasta itseämme ja hyvää tulevaisuutta. Se varoittaa meitä negatiivisista ihmisistä ja ohjaa meitä etääntymään. Se säteilee myös ulospäin, silmistä ja koko olemuksesta ja tuo luoksemme samanhenkisiä ihmisiä. Se avaa henkisen maailman, jonka asukkaita oikeastaan jo tietämättämme olemme.

Riippuu henkilöstä, miten näitä selvänäkemisen, telepatian, intuition, ennustamisen – mikä nimi ikinä sitten niille annetaankin – kykyjä käytetään. Aihe varsinkin Suomessa on ollut hieman negatiivisesti värittynyt johtuen kansanluonteemme järkeä korostavasta kulttuurista. Perinteisesti henkimaailman asiat (samoin kuin esimerkiksi uskonto) ovat olleet kulttuurissamme tabu ja niistä puhumista on vältelty.  Onneksi intuition voima on nyttemmin tieteellisestikin tunnustettu ja pitkä tutkimus vaikkapa leikkauspotilaiden kehosta irtautumiskokemuksista on tuonut intuition voimaa näkyvämmäksi.

Me henkiset neuvonantajat, näkijät ja ennustajat jo kuljemme valon polkua ja osaamme ohjata sinuakin parempaan itsetuntemukseen. Autamme liittämään sisimmässäsi olevat palaset – aineen ja hengen – menestyksekkäästi yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Löydä siis meidät ja itsesi!

The Inner Force is with us. Sisäinen Voima on kanssamme.

T. Tiainen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Annikki
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Helena
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
Alma
Uloskirjautunut
 
Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy