Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihmissielun intuitiiviset voimat ovat hienojakoisia ominaisuuksia, jotka ovat näkyvän maailman ulkopuolelta

Ihmissielun intuitiiviset voimat
Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihminen on yhdistelmä henkeä ja ainetta. Tätä tarkoitetaan kun puhutaan psykofyysisestä kokonaisuudesta. Se ei ole joidenkin hurahtaneiden keksintöä vaan tieteellinen tosiasia. Meistä löytyy kokonainen mikrokosmos ja se tarkoittaa myös, että olemme huomattavasti herkkävaistoisempia olentoja kuin monesti ymmärrämmekään. Ennustaminen, asioiden näkeminen eli selvännäkeminen, ihmisten tunnetilojen tai ajatusten vaistoaminen eli telepatia eivät ole ollenkaan harvinaisia kykyjä tai pelkästään niille omistautuneiden käytössä.

Oikeastaan onkin kyse siitä, että tietää tietävänsä mutta ei halua uskoa itseään tai kuunnella sisäistä ääntään. Herkkävaistoisuudesta kun ei aina välttämättä seuraa hyvää. Voit hyvinkin vahvasti tuntea, että ystävä ei kerro totuutta tai peittelee jotain mutta ilmaisemalla asian toinen saattaakin loukkaantua, jopa raivostua. On tilanteita, joissa emme tahdo kenenkään lukevan meitä.

Olen lukuisia kertoja henkisen neuvonantajan työssäni kuullut asiakkaan kertovan, kuinka hän vahvasti vaistoaa jonkin asian olevan pielessä vaikkapa parisuhteessa, mutta ei kuuntele sisintään. Joskus taas asiakkaani on ymmärtänyt kumppanin sanojen ja tunteiden olevan ristiriidassa, mutta siitä hänelle mainitseminen saa toisessa aikaan vihareaktion. Ja siten tunnutaan aina päätyvän umpikujaan.

Sisäisiä intuitiivisia lahjojaan täytyy harjoittaa. Ihmissielun intuitiiviset voimat ei meissä lisäänny, jollemme kasva aitoon myötätuntoon ja empatiaan. Myös vahvasti itsekeskeiset tai jopa narsistiset ihmiset käyttävät intuitiotaan, heillä vain ei ole tahtoa empatiaan. Silloin intuitiota käytetään vahingoittamaan toisia, valheellisesti. Lopulta kuitenkin intuition voima ei kasvaa vaan kanava sulkeutuu ja valon voima ehtyy. Tästä usein seuraa intuitiota väärinkäyttäneen sisäinen romahtaminen.

Mitä sitten nämä ihmissielun intuitiiviset voimat pitäisi ottaa käyttöön? Sitä ei ainakaan tarvitse pelätä, sillä vilpittömin mielin käytettynä se ohjaa meitä erehtymättä kohti omaa parasta itseämme ja hyvää tulevaisuutta. Se varoittaa meitä negatiivisista ihmisistä ja ohjaa meitä etääntymään. Se säteilee myös ulospäin, silmistä ja koko olemuksesta ja tuo luoksemme samanhenkisiä ihmisiä. Se avaa henkisen maailman, jonka asukkaita oikeastaan jo tietämättämme olemme.

Riippuu henkilöstä, miten näitä selvänäkemisen, telepatian, intuition, ennustamisen – mikä nimi ikinä sitten niille annetaankin – kykyjä käytetään. Aihe varsinkin Suomessa on ollut hieman negatiivisesti värittynyt johtuen kansanluonteemme järkeä korostavasta kulttuurista. Perinteisesti henkimaailman asiat (samoin kuin esimerkiksi uskonto) ovat olleet kulttuurissamme tabu ja niistä puhumista on vältelty. Onneksi intuition voima on nyttemmin tieteellisestikin tunnustettu ja pitkä tutkimus vaikkapa leikkauspotilaiden kehosta irtautumiskokemuksista on tuonut intuition voimaa näkyvämmäksi.

Me henkiset neuvonantajat, näkijät ja ennustajat jo kuljemme valon polkua ja osaamme ohjata sinuakin parempaan itsetuntemukseen. Autamme liittämään sisimmässäsi olevat palaset – aineen ja hengen – menestyksekkäästi yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Löydä siis meidät ja itsesi.

The Inner Force is with us. Ihmissielun intuitiiviset voimat ovat kanssamme.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Sofiia
Kutsu minua
 
Astral, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustaminen, Tarkka ennustus, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Bloggaajat
 
Sanna
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Bloggaajat
 
Serena
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

 
Helmi Rauha
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Biorytmit

Biorytmit

261 näyttökerrat

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta, luovuutta

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy