LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Horoskooppi merkit

Eri horoskooppi merkit astrologisessa syntymäkartassasi kertovat luonteestasi ja ominaisuuksistasi

Horoskooppi merkit
Horoskooppi merkit

Horoskooppimerkit ovat yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista yrittäessämme ymmärtää omaa sekä muiden persoonallisuutta. Kaikki horoskooppi merkit omaavat tietyt ominaisuudet ja kyvyt, vahvuudet ja heikkoudet. Horoskooppi merkit ovat yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista yrittäessämme ymmärtää sekä omaa ettää muiden persoonallisuutta.

Ihmiset ovat jo tuhansien vuosien ajan tarkkailleet taivaalta erilaisia tähtikuvioita ja planeettojen liikkeitä. He ovat halunneet saada vastauksia ja tietoa tulevasta. Syntymäajalla ja persoonallisuudella on todettu olevan hyvin selvä yhteys toisiinsa. Tämän vuoksi on keksitty horoskooppi merkit.

Horoskooppi merkit pääominaisuuksineen ovat seuraavat 12 merkkiä:

Oinaan horoskooppimerkissä syntyneet ovat syntyneet 21. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisenä aikana. Oinailla on Mars vallitsevana planeettana, niinpä Oinas haluaakin olla kaikkialla ja kaiken tekemisessä mukana. Ensimmäisenä eläinradan merkkinä Oinas asettaa itsensä aina elämässä ensimmäiseksi, mutta tästä huolimatta he voivat olla hyvin rakastavia ja anteliaita lähimmäisilleen. Oinaan heikkouksia ovat impulsiivisuus, stressaaminen ja hän saattaa olla kova ja aggressiivisuuteen taipuvainen.

Härän horoskooppimerkkiin kuuluvat 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta syntyneet. Härkä on merkkinä vakaa tai kiinteä. He ovat uskollisia, mutta he eivät ole välttämättä halukkaita sitoutumaan. Härkä kerää mielellään ympärilleen tavaroita, heillä on hyvä maku erityisesti kauneuden, hyvän ruoan ja vaurauden suhteen. He rakastavat monia asioita, ja he osaavat nauttia kaikesta elämän tarjoamasta ylellisyydestä. Vahvuuksia ovat lojaalius, sinnikkyys, vakaus ja kärsivällisyys. Huonoja puolia ovat itsepäisyys, ylisuojelevuus ja materialistisuus.

Kaksoset-horoskooppimerkki on syntynyt 21. toukokuuta ja 21. kesäkuuta välisenä aikana. He ovat tunnettuja kaksijakoisesta persoonallisuudestaan. He ovat lahjakkaita, nokkelia ja nopeita sopeutumaan, heillä on harvoin ongelmia asioiden tekemisessä, mutta he saattavat olla pinnallisia ja ristiriitaisia. Kaksosten merkki symbolisoi tarinankertojaa: kun he pitävät jostain ihmisestä, he tekevät kaikkensa tämän viihtymiseksi. Kaksosten vahvuuksia ovat fyysinen voima, riippumattomuus, rohkeus ja rehellisyys. Heikkouksia ovat impulsiivisuus, stressaaminen, kovuus ja aggressiivisuuteen taipuvaisuus.

Rapu 22.6. - 22.7. on suojelijan ja vanhemmuuden symboli. Kotikeskeinen rapu on tunteellinen ja pelkää pettymyksiä. He ovat uskollisia, lojaaleja ja rakastavia kumppaneita, mutta heillä on vaikea alemmuuskompleksi. Vahvuuksia ovat herkkyys, huolehtivaisuus ja uskollisuus. Heikkouksia herkkä ja negatiivinen mieliala.

Leijona 23.7. - 22.8. on huolissaan ulkomuodostaan, mutta antelias, vaikka heillä on liiallista äärimmäisyyksiin menevää ylpeyttä ja kopeutta. Leijonan symboli on hallitsija, kuningas, joten heillä on erinomaiset johtamistaidot. He osaavat nauttia kaikkeen rakkauteen liittyvästä. Vahvuuksia ovat luottamus, anteliaisuus ja luovuus. Heikkouksia ovat ylimielisyys ja turhamaisuus.

Neitsyt 23.8. - 22.9. on kriitikko, perfektionisti, tutkija ja analyytikko. Neitsyt voi olla pikkumainen ja ylireagoida, jos ei tunne itseään rakastetuksi. Hänen elämänsä voi olla täynnä kriisejä, jos Neitsyt tuntee olonsa turvattomaksi. Vahvuuksia ovat analyyttiset taidot ja yksityiskohdat, heikkouksia liika kriittisyys ja heikko riskinottokyky.

Vaaka 23.9. - 22.10. on diplomatian symboli. Rakkaus saavuttaa Vaa´at helposti. He tarvitsevat iloisen ja kestävän parisuhteen, ja heidän kanssaan on helppo olla tekemisissä. Heidän vahvuuksiaan on diplomaattisuus, viehättävyys ja tahdikkuus. Heikkouksia ovat epäröivyys ja päättämättömyys sekä se, että he välittävät liikaa muiden mielipiteistä.

Skorpioni on syntynyt 23. lokakuuta ja 21. marraskuuta välisenä aikana. He ovat intohimoisia kaikessa. Intensiteetti ja intohimo tekevät heistä unohtumattomia seksikumppaneita. Heillä on voimakas syvällinen persoonallisuus. Vahvuuksia ovat uskollisuus, motivaatio ja rohkeus. Heikkouksia ovat kateus, fanaattisuus ja kostonhimoisuus.

Jousimies on syntynyt 22. marraskuuta ja 21. joulukuuta välisenä aikana. Symboli on kentauri, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen. Nuoli symbolina kuvaa tarvetta etsiä totuutta tai jotain muuta. Ajattelutapana on "Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella". He ovat luonnostaan innostuneita, he rakastavat aloittaa asioita, mutta ne jäävät usein kesken. He ovat ikuisia optimisteja, jotka näkevät asioiden valoisat puolet. Vahvuuksia ovat rehellisyys ja anteliaisuus. Heikkouksia ovat liiallinen optimismi, liioittelu ja anteliaisuus muiden ihmisten varoilla.

Kauris on syntynyt 22. joulukuuta - 19. tammikuuta. He ovat varautuneita ja ujoja, mutta loistavia kumppaneita, kunhan voittavat varautuneisuutensa. Heidän on vaikeaa hyväksyä muutosta ja he ovat usein pessimistisiä. Vanhetessaan heidän näkemyksensä usein muuttuvat ja myös heidän ulkonäkönsä saattaa muuttua paremmaksi. Kauris on esiintyjän symboli ja he saattavat asettaa uransa ja menestyksen rakkauden edelle. Kauriit keskittyvät siihen, mikä toimii ja he arvottavat ajan ja antamansa rakkauden. He hylkäävät helposti rakastettunsa ja tietävät itsekin, mitä on tulla hylätyksi. He ovat varovaisia ja sisäänpäin kääntyneitä, mutta hyvin uskollisia, lojaaleja ja luotettavia. Vahvuuksia ovat velvollisuudentuntoisuus, sinnikkyys ja kärsivällisyys, heikkouksia negatiivisuus, masennus ja materialistisuus.

Vesimies on syntynyt 20. tammikuuta ja 18. helmikuuta välisenä aikana. Vesimies on ajattelijan symboli, he ovat ylpeitä omistautuneita ja uskollisia ystävilleen. He ovat erittäin itsepäisiä ja heidän vahva tahtonsa voi mennä äärimmäisyyksiin, jos asiat menevät liian hankaliksi. Vesimiehet voivat kehittää kestävän suhteen, mutta he haluavat silti pitää kiinni omasta yksityisyydestään ja riippumattomuudestaan. He ovat kekseliäitä ja omaperäisiä, mutta arvaamattomia ja uhmakkaita. Vahvuuksia ovat määrätietoisuus, älyllisyys, viestintä ja abstrakti käsityskyky. Heikkouksia on kapinallisuus, kylmyys ja päähänpinttymät.

Kalojen horoskoopissa syntyneet ovat syntyneet 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta. Tämä eläinradan viimeinen merkki on romanttisin, runollisin ja idealistisin kaikista edellä mainituista merkeistä. He ovat luonteeltaan uneksijoita, ja he sukeltavat täysillä parisuhteeseen ja tekevät täysillä kaiken, mihin ryhtyvät. Heille on erittäin tärkeää rakastaa ja olla rakastettu. He ovat hyvin ajattelevaisia, huolehtivia ja osaavat tukea heille rakkaita henkilöitä. Vahvuutena on herkkyys, henkinen sitkeys ja epäitsekkyys. Heikkoutena on negatiivinen mieliala ja alttius käyttää nautintoaineita ja päihteitä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Katriina
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Helena
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Horoskoopit

Horoskoopit

304 näyttökerrat

Horoskooppi on joko muinainen ja arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi ja paikastamme universumissa tai horoskooppi on täydellistä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja, planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita. Nykypäivän sanomalehtien horoskoopit ovat uudempi ilmiö, laimennettu sivutuote.

 
Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus

613 näyttökerrat

Rakkaus ennustus kertoo sinulle mitä voit tulevalta odottaa.

 
Horoskooppiennustus

Horoskooppiennustus

1626 näyttökerrat

Astrologinen kartta on avain horoskooppiennustukseen.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy