Horoskooppi merkit

Horoskooppi merkit ovat yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista. Horoskooppi merkit omaavat tietyt ominaisuudet

Horoskooppi merkit
Horoskooppi merkit

Horoskooppi merkit ovat yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista yrittäessämme ymmärtää omaa sekä muiden persoonallisuutta. Kaikki horoskooppi merkit omaavat tietyt ominaisuudet ja kyvyt, vahvuudet ja heikkoudet. 

Ihmiset ovat jo tuhansien vuosien ajan tarkkailleet taivaalta erilaisia tähtikuvioita ja planeettojen liikkeitä. He ovat halunneet saada vastauksia ja tietoa tulevasta. Syntymäajalla ja persoonallisuudella on todettu olevan hyvin selvä yhteys toisiinsa. Tämän vuoksi on keksitty horoskooppi merkit.

Horoskooppi merkit pääominaisuuksineen ovat seuraavat 12 merkkiä:

Oinailla 21.3. -19.4. on Mars vallitsevana planeettana, niinpä Oinas haluaakin olla kaikkialla ja kaiken tekemisessä mukana. Ensimmäisenä eläinradan merkkinä Oinas asettaa itsensä aina elämässä ensimmäiseksi, mutta tästä huolimatta he voivat olla hyvin rakastavia ja anteliaita lähimmäisilleen. Oinaan heikkouksia ovat impulsiivisuus, stressaaminen ja hän saattaa olla kova ja aggressiivisuuteen taipuvainen.

Härkä 20.4. - 20.5. on merkkinä vakaa tai kiinteä. He ovat uskollisia, mutta he eivät ole välttämättä halukkaita sitoutumaan. Härkä kerää mielellään ympärilleen tavaroita, heillä on hyvä maku erityisesti kauneuden, hyvän ruoan ja vaurauden suhteen. He rakastavat monia asioita, ja he osaavat nauttia kaikesta elämän tarjoamasta ylellisyydestä. Vahvuuksia ovat lojaalius, sinnikkyys, vakaus ja kärsivällisyys. Huonoja puolia ovat itsepäisyys, ylisuojelevuus ja materialistisuus.

Kaksoset 21.5.- 21.6. ovat tunnettuja kaksijakoisesta persoonallisuudestaan. He ovat lahjakkaita, nokkelia ja nopeita sopeutumaan, heillä on harvoin ongelmia asioiden tekemisessä, mutta he saattavat olla pinnallisia ja ristiriitaisia. Kaksosten merkki symbolisoi tarinankertojaa: kun he pitävät jostain ihmisestä, he tekevät kaikkensa tämän viihtymiseksi. Kaksosten vahvuuksia ovat fyysinen voima, riippumattomuus, rohkeus ja rehellisyys. Heikkouksia ovat impulsiivisuus, stressaaminen, kovuus ja aggressiivisuuteen taipuvaisuus.

Rapu 22.6. - 22.7. on suojelijan ja vanhemmuuden symboli. Kotikeskeinen rapu on tunteellinen ja pelkää pettymyksiä. He ovat uskollisia, lojaaleja ja rakastavia kumppaneita, mutta heillä on vaikea alemmuuskompleksi. Vahvuuksia ovat herkkyys, huolehtivaisuus ja uskollisuus. Heikkouksia herkkä ja negatiivinen mieliala.

Leijona 23.7. - 22.8. on huolissaan ulkomuodostaan, mutta antelias, vaikka heillä on liiallista äärimmäisyyksiin menevää ylpeyttä ja kopeutta. Leijonan symboli on hallitsija, kuningas, joten heillä on erinomaiset johtamistaidot. He osaavat nauttia kaikkeen rakkauteen liittyvästä. Vahvuuksia ovat luottamus, anteliaisuus ja luovuus. Heikkouksia ovat ylimielisyys ja turhamaisuus.

Neitsyt 23.8. - 22.9. on kriitikko, perfektionisti, tutkija ja analyytikko. Neitsyt voi olla pikkumainen ja ylireagoida, jos ei tunne itseään rakastetuksi. Hänen elämänsä voi olla täynnä kriisejä, jos Neitsyt tuntee olonsa turvattomaksi. Vahvuuksia ovat analyyttiset taidot ja yksityiskohdat, heikkouksia liika kriittisyys ja heikko riskinottokyky.

Vaaka 23.9. - 22.10. on diplomatian symboli. Rakkaus saavuttaa Vaa´at helposti. He tarvitsevat iloisen ja kestävän parisuhteen, ja heidän kanssaan on helppo olla tekemisissä. Heidän vahvuuksiaan on diplomaattisuus, viehättävyys ja tahdikkuus. Heikkouksia ovat epäröivyys ja päättämättömyys sekä se, että he välittävät liikaa muiden mielipiteistä.

Skorpioni 23.10. - 21.11. He ovat intohimoisia kaikessa. Intensiteetti ja intohimo tekevät heistä unohtumattomia seksikumppaneita. Heillä on voimakas syvällinen persoonallisuus. Vahvuuksia ovat uskollisuus, motivaatio ja rohkeus. Heikkouksia ovat kateus, fanaattisuus ja kostonhimoisuus.

Jousimies 22.11. - 21.12. Symboli on kentauri, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen. Nuoli symbolina kuvaa tarvetta etsiä totuutta tai jotain muuta. Ajattelutapana on "Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella". He ovat luonnostaan innostuneita, he rakastavat aloittaa asioita, mutta ne jäävät usein kesken. He ovat ikuisia optimisteja, jotka näkevät asioiden valoisat puolet. Vahvuuksia ovat rehellisyys ja anteliaisuus. Heikkouksia ovat liiallinen optimismi, liioittelu ja anteliaisuus muiden ihmisten varoilla.

Kauris 22.12. - 19.1. on varautunut ja ujo, mutta loistava kumppani, kunhan voittaa varautuneisuutensa. Heidän on vaikeaa hyväksyä muutosta ja he ovat usein pessimistisiä. Vanhetessaan heidän näkemyksensä usein muuttuvat ja myös heidän ulkonäkönsä saattaa muuttua paremmaksi. Kauris on esiintyjän symboli ja he saattavat asettaa uransa ja menestyksen rakkauden edelle. Kauriit keskittyvät siihen, mikä toimii ja he arvottavat ajan ja antamansa rakkauden. He hylkäävät helposti rakastettunsa ja tietävät itsekin, mitä on tulla hylätyksi. He ovat varovaisia ja sisäänpäin kääntyneitä, mutta hyvin uskollisia, lojaaleja ja luotettavia. Vahvuuksia ovat velvollisuudentuntoisuus, sinnikkyys ja kärsivällisyys, heikkouksia negatiivisuus, masennus ja materialistisuus.

Vesimies 20.1. -18. 2. on ajattelijan symboli, he ovat ylpeitä omistautuneita ja uskollisia ystävilleen. He ovat erittäin itsepäisiä ja heidän vahva tahtonsa voi mennä äärimmäisyyksiin, jos asiat menevät liian hankaliksi. Vesimiehet voivat kehittää kestävän suhteen, mutta he haluavat silti pitää kiinni omasta yksityisyydestään ja riippumattomuudestaan. He ovat kekseliäitä ja omaperäisiä, mutta arvaamattomia ja uhmakkaita. Vahvuuksia ovat määrätietoisuus, älyllisyys, viestintä ja abstrakti käsityskyky. Heikkouksia on kapinallisuus, kylmyys ja päähänpinttymät.

Kalat 19.2. - 20.3. ovat eläinradan viimeinen merkki ja romanttisin, runollisin ja idealistisin kaikista edellä mainituista merkeistä. He ovat luonteeltaan uneksijoita, ja he sukeltavat täysillä parisuhteeseen ja tekevät täysillä kaiken, mihin ryhtyvät. Heille on erittäin tärkeää rakastaa ja olla rakastettu. He ovat hyvin ajattelevaisia, huolehtivia ja osaavat tukea heille rakkaita henkilöitä. Vahvuutena on herkkyys, henkinen sitkeys ja epäitsekkyys. Heikkoutena on negatiivinen mieliala ja alttius käyttää nautintoaineita ja päihteitä.

Horoskooppi merkit jakavat ihmisten mielipiteitä ja uskomuksia. Horoskooppi merkit kuitenkin maailmalla merkitsevät edelleen hyvin paljon. Esimerkiksi Aasiassa monessa uskonnossa tuleva aviopuoliso, hääpäivä, häiden kellonaika jne. edelleen päätetään horoskooppi merkkien mukaan.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_