LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Henkinen ohjaus parempaa tulevaisuutta varten

Kun tarkastelemme suosittua kirjallisuutta, televisiota tai elokuvia nykypäivänä, löydämme monia tarinoita menestyneistä ihmisistä, jotka toimivat eri aloilla, erilaisista taustoista lähtöisin.


Henkinen ohjaus parempaa tulevaisuutta varten
Henkinen ohjaus parempaa tulevaisuutta varten

He kaikki voivat kertoa, että heidän menestykseensä on auttanut henkisyys. Henkisyys auttaa meitä huomaamaan, että elämässä on paljon merkityksellisiä asioita, jotka ovat puhtaasti fyysisen todellisuuden ja tavoitteiden ulkopuolella. Huono puoli tässä on se, että usein sokea opastaa sokeaa. Monet tosissaan henkistä tietä etsivät joutuvat helposti harhateille väärien ja joskus myös vahingollisten tietojen takia.

Voimme keskustella ja jakaa henkilökohtaisia asioita tai ongelmia muiden kanssa. He eivät tunne todellista ongelman ydintä, jonka olemme kohdanneet, mutta he voivat silti antaa meille neuvoja ja ratkaisuja, joiden avulla voimme päästä asioiden yli. Siten nämä neuvot voivat auttaa meitä kohtaamaan ongelmat omalla tavallamme. Nämä neuvot ovat tarkoitettu ohjenuoran antamiseen pelkästään matkallemme ja ne auttavat meitä kehittämään omaa ohjaustamme.

Tavoitellessasi aktiivisesti henkistä polkua ja elämää, jossa on mukana palveleminen ja sitoutuminen, olet työstänyt itsesi puhdistautumista henkilökohtaisella tasolla. Tällöin saatat saavuttaa selkeän opastuksen, joka tulee sielustasi tai vieläkin korkeammilta tasoilta, kuten joltakulta toiselta ihmiseltä. On tärkeää olla riippumaton jonkun muun opastuksesta tai muuttua passiiviseksi ja alistaa omaa tahtonsa. Nämä ovat kaikkein arvokkaimmat lahjasi: älykkyytesi ja kykysi tehdä valintoja. Sama pätee omaan sisäiseen oppaaseesi. Ei ole hyvä ottaa sellaista asennetta, jossa ”vain seuraat käskyjä”. Tällöin opastus kehottaa sinua tekemään jotain, josta olet eri mieltä. On viisaampaa ottaa täysi vastuu omasta elämästä ja haastaa opastusta erityisesti, jos epäilet, että se saattaa tulla ennemmin astraalihahmolta kuin omasta sielustasi. Ellet omistaudu oman tahtosi ja vastuun ottamiseen, henki saattaa lopulta hallita sinua ja tuhota elämäsi.

Onnellisen ja menestyksekkään elämäntyylin saavuttamiseksi voit tehdä jonkinlaista meditaatiojoogaa, Nidra-joogaa tai tehdä sellaisia harjoituksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi rennoksi ja mielesi tuntemaan itsensä terveeksi. Tämä auttaa sinua olemaan henkinen ja olemaan myös henkisesti oikealla polulla.

Länsimaissa on monia fyysisiä ja henkisiä ongelmia, joita ei voida ratkaista, kun taas Intiassa on monia henkisiä ja pyhiä guruja. Heidän avullaan intialaiset kohtaavat omat ongelmansa ja gurut voivat auttaa näissä ongelmissa ohjaamalla ihmisiä meditaation, joogan ja mantrojen avulla.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Hannele
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Astral

Hannele käyttää tulkintansa apuna mm. enkeli- tarot- ja orakkelikortteja. Hän on...

Bloggaajat
 
Carita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Psykometria

Psykometria

2672 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Taika

Taika

1227 näyttökerrat
Onko elämästäsi hävinnyt ilo ja taika? Anna näkijän auttaa löytämään elämäsi tarkoitus.
 
Chakrojen puhdistaminen luonnonjalokivien avulla

Chakrojen puhdistaminen luonnonjalokivien avulla

1660 näyttökerrat

Chakrat ovat yhteydessä elämän lähteeseen. Mikä tahansa häiriö chakran toiminnassa voi johtaa psykologiseen tai ammatilliseen epätasapainoon.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy