LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Henkimaailman ennustukset

Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.

Henkimaailman ennustukset
Henkimaailman ennustukset

Ennustukset eivät koskaan takaa mitään siitä, mitä tulee tai ei tule tapahtumaan, mutta niistä voi olla suurta hyötyä erityisesti, kun tiedät, mitä haluat kysyä ja syyn, mihin haet näkijän opastusta.

  1. Saatat ehkä haluta keskustella rakkaasi kanssa, joka on menehtynyt. Todella taitavan meedion välityksellä voit saada voimakkaan yhteyden edesmenneen rakkaasi kanssa, koska meedio osaa yhdistää tuonpuoleisen ja maanpäällisen todellisuuden hyvin helposti.

  2. Etsit neuvoja, kun sinun pitää tehdä uraan liittyviä päätöksiä. Ennustusten avulla voit nähdä päätöksesi monet mahdolliset lopputulokset, jotka vaikuttavat työhösi.

  3. Etsit merkkejä, jotka voivat helpottaa sinua talousasioissa, erityisesti silloin, kun haluat tietää, onko suuri määrä rahaa tulossa sinulle tai kun olet taloudellisesti tiukassa tilanteessa vastuidesi ja velkojesi kanssa.

  4. Sinulla voi olla henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä kysymyksiä tai haluat yleistä opastusta. Olet saattanut ylittää elämäsi risteyskohdan äskettäin ja saatat olla hämmentynyt monenlaisista asioista. Ennustuksen avulla voit saada monia sinua helpottavia ja hyödyllisiä vastauksia.

  5. Haluat tietää lisää rakkauselämästäsi, kuten kenen kanssa tulet jakamaan elämäsi ja hankkimaan perheen, muiden kysymysten lisäksi. Enemmistö selvännäkijöistä ovat erittäin taitavia rakkausasioiden ennustajia.

  6. Saat olla mietteissäsi, kun on kysymys nykyisestä suhteestasi. Kestääkö se vai ei, kun mietit erimielisyyksiä, joita on sinun ja nykyisen kumppanisi välillä?

  7. Henkimaailman tulkinta saattaa auttaa sinua tekemään päätöksiä valtavien investointien kohdalla. Erityisesti silloin, kun tunnet itsesi epävarmasti ja kaipaat huimasti lisää itsevarmuutta tärkeän päätöksen tekemiseen.

  8. Sinulla on juridisia asioita, jotka ovat tulleet esille liike-elämän kilpailijoiden kautta. Selvännäkijä voi vahvistaa tahtoasi ja auttaa sinua kohtaamaan nämä haasteet oikean tiedon voimalla.

  9. Sinulla saattaa olla terveysongelmia. Auran katselmus ja puhdistus voi antaa sinulle hoitoa paremmin kuin pelkkä lääketieteellisesti tehty tutkimus.

  10. Vaivaavatko perhehuolet mieltäsi? Meedion antaman opastuksen avulla saat valaistusta, mikä auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun, jolla saat takaisin rauhan perheellesi.

Tässä on lueteltu ainoastaan kymmenen niistä monista syistä, joiden takia ihmiset etsiytyvät selvännäkijän neuvoja hakemaan. Elämän kaikkiin osa-alueisiin voidaan antaa vastauksia ennustamisen keinoin.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Katriina
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

Bloggaajat
 
Rita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Suojelusenkelit matkassamme

Suojelusenkelit matkassamme

62 näyttökerrat

Legendojen ja uskomusten mukaan suojelusenkeli vartioi meitä kaikkia. Ihmiset ovat kertoneet tapaamisista suojelusenkelinsä kanssa. Se voi olla puhtaasti henkinen kokemus, mutta jotkut ihmiset ovat kertoneet suojelusenkelin vierailusta myös rakkaan, erityisesti kuolleen hahmona.

 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

894 näyttökerrat

Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.

 
Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

3194 näyttökerrat

Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy