LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Henkimaailman ennustukset

Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.

Henkimaailman ennustukset
Henkimaailman ennustukset

Ennustukset eivät koskaan takaa mitään siitä, mitä tulee tai ei tule tapahtumaan, mutta niistä voi olla suurta hyötyä erityisesti, kun tiedät, mitä haluat kysyä ja syyn, mihin haet näkijän opastusta.

  1. Saatat ehkä haluta keskustella rakkaasi kanssa, joka on menehtynyt. Todella taitavan meedion välityksellä voit saada voimakkaan yhteyden edesmenneen rakkaasi kanssa, koska meedio osaa yhdistää tuonpuoleisen ja maanpäällisen todellisuuden hyvin helposti.

  2. Etsit neuvoja, kun sinun pitää tehdä uraan liittyviä päätöksiä. Ennustusten avulla voit nähdä päätöksesi monet mahdolliset lopputulokset, jotka vaikuttavat työhösi.

  3. Etsit merkkejä, jotka voivat helpottaa sinua talousasioissa, erityisesti silloin, kun haluat tietää, onko suuri määrä rahaa tulossa sinulle tai kun olet taloudellisesti tiukassa tilanteessa vastuidesi ja velkojesi kanssa.

  4. Sinulla voi olla henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä kysymyksiä tai haluat yleistä opastusta. Olet saattanut ylittää elämäsi risteyskohdan äskettäin ja saatat olla hämmentynyt monenlaisista asioista. Ennustuksen avulla voit saada monia sinua helpottavia ja hyödyllisiä vastauksia.

  5. Haluat tietää lisää rakkauselämästäsi, kuten kenen kanssa tulet jakamaan elämäsi ja hankkimaan perheen, muiden kysymysten lisäksi. Enemmistö selvännäkijöistä ovat erittäin taitavia rakkausasioiden ennustajia.

  6. Saat olla mietteissäsi, kun on kysymys nykyisestä suhteestasi. Kestääkö se vai ei, kun mietit erimielisyyksiä, joita on sinun ja nykyisen kumppanisi välillä?

  7. Henkimaailman tulkinta saattaa auttaa sinua tekemään päätöksiä valtavien investointien kohdalla. Erityisesti silloin, kun tunnet itsesi epävarmasti ja kaipaat huimasti lisää itsevarmuutta tärkeän päätöksen tekemiseen.

  8. Sinulla on juridisia asioita, jotka ovat tulleet esille liike-elämän kilpailijoiden kautta. Selvännäkijä voi vahvistaa tahtoasi ja auttaa sinua kohtaamaan nämä haasteet oikean tiedon voimalla.

  9. Sinulla saattaa olla terveysongelmia. Auran katselmus ja puhdistus voi antaa sinulle hoitoa paremmin kuin pelkkä lääketieteellisesti tehty tutkimus.

  10. Vaivaavatko perhehuolet mieltäsi? Meedion antaman opastuksen avulla saat valaistusta, mikä auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun, jolla saat takaisin rauhan perheellesi.

Tässä on lueteltu ainoastaan kymmenen niistä monista syistä, joiden takia ihmiset etsiytyvät selvännäkijän neuvoja hakemaan. Elämän kaikkiin osa-alueisiin voidaan antaa vastauksia ennustamisen keinoin.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
Helmi Rauha
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Baba Vanga

Baba Vanga

1004 näyttökerrat

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta. 

 
Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

5152 näyttökerrat

Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.

 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

1856 näyttökerrat

Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy