LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0700-83945Only 1.42 €/min + pvm/mpm. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.

ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.


ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

RATKAISE ONGELMASI: Tahtomattaankin joutuu tilanteisiin, joissa tuntee joutuneensa umpikujaan. Elämä heittää meille henkilökohtaisia, ihmissuhteisiin tai ammattiin liittyviä rankkojakin haasteita, joissa kohtaamme avuttomuutemme.

Näitä ylitsepääsemättömän vaikeita tilanteita varten luonto lahjoittaa käyttöömme tummansinisen luonnonjalokiven nimeltä lapis lazuli. Se resonoi kulmakarvojen välissä olevan chakramme eli ’kolmannen silmän’ kanssa lisäten rentoutta ja syventäen meditaatiota.

Kokeile lapis lazulin tehoa ja tee seuraava harjoitus: nouse aikaisin aamulla, ota lapis lazuli käteesi. Asetu makuuasentoon selällesi, sulje silmäsi ja aseta kivi otsallesi silmien väliin, jossa ’kolmannen silmän’ chakra sijaitsee. Hengittele syvään ja keskity hengitykseesi kunnes tunnet rentoutuvasi. Lapis lazulin voi myös upottaa esimerkiksi kiveksi sormukseen, jolloin se kulkee mukanasi kaikkialle.

HEIKON ITSETUNNON PARANTAMINEN: Päätöksenteon vaikeus on erittäin yleistä nykyaikana. Vaikka päätös olisikin ymmärrettävä ja realistinen, ihmisten on vaikea uskoa itseensä. Voiko luonnonjalokivi auttaa parantamaan heikkoa itsetuntoa? Kyllä, luonnonjalokivien joukossa on keltainen kivi nimeltä sitriitti, joka vahvistaa itsetuntoa. Sitä voi myös kantaa mukanaan sormuksessa tai riipuksessa. Huomaat, kuinka itsetunto vahvistuu ja lopulta luottamus päätöksiesi oikeellisuuteen paranee ja kykenet myös vakuuttamaan ympärilläsi olevat ihmiset niiden järkevyydestä. Jatkuva vaihtoehtojen vatvominen vähenee. Toinen itsetuntoa vahvista kivi on hematiitti, jota voi pitää tyynyn alla öisin. Hematiitti lisää positiivisuutta ja siten lisää myös itseluottamusta.                                                                            

KOMMUNIKAATIOKANAVIEN PUHDISTAMINEN: Eihän meistä kukaan tahtoisi riidellä rakastamiemme ihmisten kanssa. Valitettavasti sitä tapahtuu paljonkin ilman, että edes ymmärtää miksi niin tapahtui. Siihen on syynä omat ajatuksemme, joissa syytämme toista osapuolta. Nämä ajatukset tulevat ulos satuttavina sanoina, mikä vain pahentaa tilannetta. Näissä tilanteissa apua tarjoaa sininen tai turkoosi kristalli, joka resonoi kurkkuchakran kanssa. Siispä aseta kivi kurkku-chakrasi päälle ja ajattele henkilöä, jonka kanssa sinulla on riitaa. Käy rehellisesti läpi tunteesi häntä kohtaan tai mieti mitä juuri nyt haluaisit sanoa hänelle/heille tai mitä haluaisit kuulla hänen/heidän sanovan sinulle. Tunnet voimakasta energiaa ja lämpöä kiven kohdalla. Tämä kertoo sinulle, että kiven voima toimii.

Universumi on täynnä voimakkaita jalokiviä. Meidän tarvitsee vain poimia tarvitsemamme.                                     

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa...
 
Angelika
Vapaa
 
Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Enkelikortit, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta
Angelika on kolmannen polven näkijä. Suvussa periytyneet taidot opastavat häntä...
 
Nelli
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Ennustajat
Nella on intuitiivinen, avoin ja varmasti luotettava henkinen kumppanisi. Hän auttaa...
 
Eini
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Tarot tulkinta, Ennustukset, Ennustus, Ennustaja, Oraakkeli
Eini on ammattimainen ja tarkasti kuunteleva ennustajasi.
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

0 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
 PSYKOMETRIA

PSYKOMETRIA

1581 näyttökerrat
Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.
 
CHAKROJEN PUHDISTAMINEN LUONNONJALOKIVIEN AVULLA

CHAKROJEN PUHDISTAMINEN LUONNONJALOKIVIEN AVULLA

1029 näyttökerrat
Chakrat ovat yhteydessä elämän lähteeseen. Mikä tahansa häiriö chakran toiminnassa voi johtaa psykologiseen tai ammatilliseen epätasapainoon.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy