LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima
Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Ratkaise ongelmasi: tahtomattaankin joutuu tilanteisiin, joissa tuntee joutuneensa umpikujaan. elämä heittää meille henkilökohtaisia, ihmissuhteisiin tai ammattiin liittyviä rankkojakin haasteita, joissa kohtaamme avuttomuutemme.

Näitä ylitsepääsemättömän vaikeita tilanteita varten luonto lahjoittaa käyttöömme tummansinisen luonnonjalokiven nimeltä lapis lazuli. se resonoi kulmakarvojen välissä olevan chakramme eli ’kolmannen silmän’ kanssa lisäten rentoutta ja syventäen meditaatiota.

Kokeile lapis lazulin tehoa ja tee seuraava harjoitus: nouse aikaisin aamulla, ota lapis lazuli käteesi. asetu makuuasentoon selällesi, sulje silmäsi ja aseta kivi otsallesi silmien väliin, jossa ’kolmannen silmän’ chakra sijaitsee. hengittele syvään ja keskity hengitykseesi kunnes tunnet rentoutuvasi. lapis lazulin voi myös upottaa esimerkiksi kiveksi sormukseen, jolloin se kulkee mukanasi kaikkialle.

Heikon itsetunnon parantaminen: päätöksenteon vaikeus on erittäin yleistä nykyaikana. vaikka päätös olisikin ymmärrettävä ja realistinen, ihmisten on vaikea uskoa itseensä. voiko luonnonjalokivi auttaa parantamaan heikkoa itsetuntoa? kyllä, luonnonjalokivien joukossa on keltainen kivi nimeltä sitriitti, joka vahvistaa itsetuntoa. sitä voi myös kantaa mukanaan sormuksessa tai riipuksessa. huomaat, kuinka itsetunto vahvistuu ja lopulta luottamus päätöksiesi oikeellisuuteen paranee ja kykenet myös vakuuttamaan ympärilläsi olevat ihmiset niiden järkevyydestä. jatkuva vaihtoehtojen vatvominen vähenee. toinen itsetuntoa vahvista kivi on hematiitti, jota voi pitää tyynyn alla öisin. hematiitti lisää positiivisuutta ja siten lisää myös itseluottamusta.

Kommunikaatiokanavien puhdistaminen: eihän meistä kukaan tahtoisi riidellä rakastamiemme ihmisten kanssa. valitettavasti sitä tapahtuu paljonkin ilman, että edes ymmärtää miksi niin tapahtui. siihen on syynä omat ajatuksemme, joissa syytämme toista osapuolta. nämä ajatukset tulevat ulos satuttavina sanoina, mikä vain pahentaa tilannetta. näissä tilanteissa apua tarjoaa sininen tai turkoosi kristalli, joka resonoi kurkkuchakran kanssa. siispä aseta kivi kurkku-chakrasi päälle ja ajattele henkilöä, jonka kanssa sinulla on riitaa. käy rehellisesti läpi tunteesi häntä kohtaan tai mieti mitä juuri nyt haluaisit sanoa hänelle/heille tai mitä haluaisit kuulla hänen/heidän sanovan sinulle. tunnet voimakasta energiaa ja lämpöä kiven kohdalla. tämä kertoo sinulle, että kiven voima toimii.

Universumi on täynnä voimakkaita jalokiviä. meidän tarvitsee vain poimia tarvitsemamme.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

Bloggaajat
 
Rita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Ninni
Uloskirjautunut
 
Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ninni on toisen polven selvänäkijä, henkiparantaja ja ennustaja. Hengellisyys on ollut...

Bloggaajat
 
Marena
Uloskirjautunut
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Psykometria

Psykometria

3361 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

4765 näyttökerrat

Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.

 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

6368 näyttökerrat

Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy