Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo vuosisatoja

Ennustaminen
Ennustaminen

Emme tiedä tarkalleen, kuinka kauan ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa, koska siitä ei ole tarkkaa tallennettua tietoa. On löydetty seinämaalauksia, jotka osoittavat tällaisten taitojen käyttöä, mutta tämä ei tietenkään ole luotettavaa tietoa. Luotettavampi on historian ajanjakso, jolloin ihmiset ovat jo osanneet kirjoittaa. Voimme siis sanoa historiasta, että tulevaisuuden ennustaminen on ollut hyvin suosittua jo vuosisatoja. Tiedämme nyt, että on monia tapoja ennustaa tulevaisuutta ja tiedämme myös, että jokainen ennustaja käyttää omia tapojaan ja keinojaan. Yleisesti ennustajat käyttävät kristallipalloa, tarot -kortteja, kädestä lukua, heiluria ja astrologiaa, mutta tietysti on olemassa monia muitakin apuvälineitä ja -keinoja. On kuitenkin myös ennustajia, jotka vain aistivat asioita intuitiolla. Ennustaminen onnistuu esimerkiksi yksityiselämästäsi, ihmissuhteista, rakkaudesta, taloudesta, urasta, kadonneista esineistä, korkeammista energioista ja siis itse asiassa lähes kaikesta.

Luotettava ja hyvä ennustaja aloittaa usein menneisyydestä, jotta asiakas voi nähdä, että ennustaja todella tietää mistä puhuu. Rehellinen ja luotettava ennustaja välittää tiedot asiakkaille kunnioittavasti ja informatiivisesti. Joitakin asioita ei tarvitse kertoa lainkaan tai ne voivat jopa vahingoittaa asiakasta. Silloin ennustaja voi päättää olla välittämättä tätä tietoa asiakkaalle. Jotkut asiat eivät siirry korkeammista energioista ennustajalle ja se on hyvä asia. Universumi ei siis anna ennustajan nähdä kaikkea, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ihmisillä tulee aina olla mahdollisuus itse muokata omaa tulevaisuuttaan. Hyvä ennustaja välittää asioita eteenpäin, mutta asiakkaan on muokattava elämänsä itse ja käytettävä oikeaksi katsomaansa tietoa.

On myös tärkeää muistaa, että elämä ei kuitenkaan aina mene odotusten mukaan. Ennustajat voivat tuntea tiettyjä asioita ja välittää niitä eteenpäin, mutta jokainen ihmisen teko voi saada tulevaisuuden näyttämään hieman erilaiselta. Ihmiset ovat usein itsepäisiä, eivätkä kaikki vain ota asioita vastaan ennustajalta. Ennustaja ei siis katso liian pitkälle eteenpäin. Mitä pidemmälle hän katsoo, sitä suurempi on mahdollisuus, että ennustaminen lopulta hämärtyy tai vääristyy. Ennustajat voivat auttaa vain antamalla neuvoja nykyisyydestä, menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Lisäksi ennustajat ottavat aina huomioon asiakkaan vapauden tehdä tiettyjä toimia, jotka hieman muuttavat tai jopa joskus kumoavat ennusteen. 

Jotkut sanovat, että tulevaisuuden ennustukset ovat siis hölynpölyä ja että jokainen voisi sanoa jotain ja että myöhemmin perua sanomansa väittämällä, että asiakas on itse muuttanut tulevaisuutensa toisenlaiseksi. Tämä oletus ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska ennustaja vain osoittaa, mitä toimia henkilön olisi tehtävä, jotta tietyt ennusteet toteutuisivat. Mitä enemmän elät näiden suuntaa antavien neuvojen mukaan, sitä suurempi on mahdollisuus, että ennustus myös toteutuu. Ennustaja osaa ennustaa tulevaisuuden, mutta tarvitaan asiakkaan vastuuta ja halukkuutta lopulta saavuttaa se. Tulevaisuuden ennustaja antaa neuvoja, joita saattaa tapahtua tulevaisuudessa, joten ennustaminen antaa todennäköisen tuloksen ja osoittaa strategioita, vaiheita ja tavoitteita sen mahdolliseksi saavuttamiseksi. Sinun on kuitenkin otettava itse vastuu siitä, toteutatko sinä ennusteet vai et. 

Keskustelut ennustajan kanssa ovat aina luottamuksellisia. Voit esittää kysymyksiä koskien rakkautta, työtä, perhettä ja monia muita aiheita. Saamasi vastaus on tarkoitettu tukemaan ja neuvomaan sinua tulevaisuuden matkallasi. Tämän jälkeen saat ennustajalta oivalluksia, joiden avulla voit ottaa kaiken irti edessäsi olevasta tulevaisuudesta. Nämä oivallukset voivat auttaa sinua saavuttamaan tiettyjä tavoitteita, jotka tekevät elämästäsi paljon kauniimpaa. 

Mieti siis etukäteen selkeitä kysymyksiä, jotka voit kysyä ennustajalta, jotta saisit hyvän ennusteen. Hyvät ennustajat osaavat ennustaa tarkasti tulevaisuutta. Älä pelkää sanoa selvästi, mitä pelkäät, jotta ennustaja havaitsee selkeän tunteen. Tulevaisuuden ennustaja voi sitten ennustaa paljon paremmin, mitä tapahtuu. Ennustaminen voi tietyissä rajoissa kertoa aikoja, jolloin jotain tapahtuu tai voi tapahtua, ja teot myöhemmin osoittavat, miten johonkin pitäisi suhtautua. Keskustelut ennustajien kanssa voivat siis nähdä viisaana elämänopetuksena, joka varmistaa, että saat ainakin selkeän kuvan tulevaisuudesta.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
Riimut

Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä. Riimut nimitys juontuu Saksan ja Iirin sanoista raunen ja...
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää