LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Baba Vanga

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta. 

Baba Vanga
Baba Vanga

Selvänäkijä Baba Vanga väitti saaneensa hyvin harvinaisen lahjan Jumalalta. Hänen kyvystä nähdä tulevaisuuteen ja ennustamisien osuvuudesta ollaan maailmalla montaa eri mieltä. Usein hänen kohdallaan kysymys on pitkälti tulkinnasta, koska ennustukset olivat melkoisen yleisluontoisia. 

Hän tiesi syyskuun 11. päivän hyökkäyksestä vuonna 2001, prinsessa Dianan kuolemasta, Tšernobylin katastrofista ja Brexitistä. Hän lienee onnistunut ennustamaan 85 %:n tarkkuudella. Ennustuksiensa täyttyessä hänestä on nyt tullut salaliittoteoreetikkojen kulttihahmo. Baba Vanga, sokeutunut mystikko, teki mielenkiintoisia ennustuksia myös vuodelle 2021- ja vain aika näyttää, toteutuuko ne. Ennusteet ovat pitäneet sisällään suuria katastrofeja, mutta myös iloisempia asioita – kuten esimerkiksi hoitomuodon syöpää vastaan.

Yksi hänen huolestuttavammista ennusteistaan on tsunami, joka iskisi Aasiaan. Hänen kerrotaan aikanaan varoittaneen maailmaa vuoden 2004 aallosta, joka vei mennessään yli 200 000 ihmistä. Hän on sittemmin varoittanut, että vuonna 2020 Pakistaniin, Kiinaan, Japaniin ja Alaskaan iskee suuri vedenpaisumus, jota seuraa maanjäristykset ja meteoriitti -iskut. Vuosi 2020 onneksi on jo ohi...

Baba Vangan omituisin ennuste on, että lohikäärme valtaa planeetan vuonna 2021. Hänen väitetään puhuneen vahvasta lohikäärmeestä, joka valloittaa ihmiskunnan, kolme jättiläistä yhdistyvät ja ihmisillä on punaista rahaa. Tulkitsijat ovatkin olettaneet, että lohikäärmeellä voitaisiin tarkoittaa Kiinaa. Kolme jättiläistä voisivat olla Venäjä, Intia ja Kiina. Näiden maiden rahoista löytyy seteleitä, jotka ovat punaisia. Hän on esittänyt väitteen, että tuo vahva lohikäärme valtaa maailman. Useat ennustukset koskevat Venäjää. Hänen ennustuksiensa mukaan Venäjän johtaja ”Vladimir” joutuu murhayrityksen kohteeksi, mutta onnistumisesta ennustaja ei kerro mitään. Kaiken kaikkiaan ennustukset Venäjää kohtaan ovat myönteisiä - vain yksi jää jäljelle, Vladimirin kunnia. Venäjän kunnia. 

Tuhon ja kauhun lisäksi Baba Vanga on nähnyt tulevaisuudessa myös hyvää. Juuri ennen kuolemaansa hän on ennustanut, että syöpään löydetään lääke vuonna 2021. Hän on kertonut ”päivästä, jolloin syöpä sidotaan rautaketjuihin”. Lähitulevaisuudessa ihmiskunta keksii uuden energialähteen ja nälänhätää ei ole vuosien 2025 ja 2028 välillä. Elimien kloonaamisen avulla kaikki sairaudet voidaan parantaa. 

Seuraavien 200 vuoden aikana maailmassa ehtii tapahtua paljon. Marsiin luodaan pysyvä siirtokunta. Itsenäisyyttä Mars alkaa vaatimaan vuonna 2183. Hyvän ja pahan käsitteet poistuvat maailmasta noin 2000 vuoden kuluttua. Ihmisistä tulee kuolemattomia ja me olemme sekoittuneet ulkoavaruudesta tulleiden muukalaisten kanssa. Universumi saa nauttia elämästä vielä jonkin aikaa, sillä maailmankaikkeus tuhoutuu vasta vuonna 5079.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Katriina
Kutsu minua
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Bloggaajat
 
Rita
Kutsu minua
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Povaaminen

Povaaminen

704 näyttökerrat

Petter Hanén (myöhemmin Pietari Hannikainen) oli suomalainen kirjailija, lehtimies ja maanmittari 1800 -luvulla. Hän kirjoitti kirjassaan sitaatin povaamisesta: "Niin katson minä kortista ja käestä. Ja puhun sulhasista sekä häistä. Vaan jos ei sulhais't tule eikä häät, niin sen on estäneet ne pahat säät."

 

 
Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

2277 näyttökerrat

Psychomanteum-tekniikkaan kuluu myös peilimeditaatio. Aseta puhdas peili eteesi, etsi mukava istuma-asento, yritä rentoutua.

 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

2232 näyttökerrat

Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy