Baba Vanga

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96 Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa

Baba Vanga
Baba Vanga

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta.

Selvänäkijä Baba Vanga väitti saaneensa hyvin harvinaisen lahjan Jumalalta. Hänen kyvystä nähdä tulevaisuuteen ja ennustamisien osuvuudesta ollaan maailmalla montaa eri mieltä. Usein hänen kohdallaan kysymys on pitkälti tulkinnasta, koska ennustukset olivat melkoisen yleisluontoisia. 

Baba Vanga tiesi syyskuun 11. päivän hyökkäyksestä vuonna 2001, prinsessa Dianan kuolemasta, Tšernobylin katastrofista ja Brexitistä. Hän lienee onnistunut ennustamaan 85 %:n tarkkuudella. Ennustuksiensa täyttyessä hänestä on nyt tullut salaliittoteoreetikkojen kulttihahmo. Baba Vanga, sokeutunut mystikko, teki mielenkiintoisia ennustuksia myös vuodelle 2021- ja vain aika näyttää, toteutuuko ne. Ennusteet ovat pitäneet sisällään suuria katastrofeja, mutta myös iloisempia asioita – kuten esimerkiksi hoitomuodon syöpää vastaan.

Yksi hänen huolestuttavammista ennusteistaan on tsunami, joka iskisi Aasiaan. Hänen kerrotaan aikanaan varoittaneen maailmaa vuoden 2004 aallosta, joka vei mennessään yli 200 000 ihmistä. Hän on sittemmin varoittanut, että vuonna 2020 Pakistaniin, Kiinaan, Japaniin ja Alaskaan iskee suuri vedenpaisumus, jota seuraa maanjäristykset ja meteoriitti -iskut. Vuosi 2020 onneksi on jo ohi.

Baba Vangan omituisin ennuste on, että lohikäärme valtaa planeetan vuonna 2021. Hänen väitetään puhuneen vahvasta lohikäärmeestä, joka valloittaa ihmiskunnan, kolme jättiläistä yhdistyvät ja ihmisillä on punaista rahaa. Tulkitsijat ovatkin olettaneet, että lohikäärmeellä voitaisiin tarkoittaa Kiinaa. Kolme jättiläistä voisivat olla Venäjä, Intia ja Kiina. Näiden maiden rahoista löytyy seteleitä, jotka ovat punaisia. Hän on esittänyt väitteen, että tuo vahva lohikäärme valtaa maailman. Useat ennustukset koskevat Venäjää. Hänen ennustuksiensa mukaan Venäjän johtaja ”Vladimir” joutuu murhayrityksen kohteeksi, mutta onnistumisesta ennustaja ei kerro mitään. Kaiken kaikkiaan ennustukset Venäjää kohtaan ovat myönteisiä - vain yksi jää jäljelle, Vladimirin kunnia. Venäjän kunnia. 

Tuhon ja kauhun lisäksi Baba Vanga on nähnyt tulevaisuudessa myös hyvää. Juuri ennen kuolemaansa hän on ennustanut, että syöpään löydetään lääke vuonna 2021. Hän on kertonut ”päivästä, jolloin syöpä sidotaan rautaketjuihin”. Lähitulevaisuudessa ihmiskunta keksii uuden energialähteen ja nälänhätää ei ole vuosien 2025 ja 2028 välillä. Elimien kloonaamisen avulla kaikki sairaudet voidaan parantaa. 

Seuraavien 200 vuoden aikana maailmassa ehtii tapahtua paljon. Marsiin luodaan pysyvä siirtokunta. Itsenäisyyttä Mars alkaa vaatimaan vuonna 2183. Hyvän ja pahan käsitteet poistuvat maailmasta noin 2000 vuoden kuluttua. Ihmisistä tulee kuolemattomia ja me olemme sekoittuneet ulkoavaruudesta tulleiden muukalaisten kanssa. Universumi saa nauttia elämästä vielä jonkin aikaa, sillä maailmankaikkeus tuhoutuu vasta vuonna 5079.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää