Aurat ja niiden värit

Mitä oikeastaan on ovat aurat ja niiden värit? Entäpä kuinka ne voi nähdä? Tässä artikkelissa pieni katsaus auroihin

Aurat ja niiden värit
Aurat ja niiden värit

Aurat ja niiden värit. Useammat meistä ovat varmasti käyttäneet tai kuulleet sanontoja kuten olla niin onnellinen, että se loistaa läpi, olla vihreä kateudesta, olla mustana surusta ja muita vastaavia. Nämä sanonnat perustuvat usein kokemuksiin aurasta.

Oman näkijä- ja ennustajaurani aikana olen monesti saanut auraa koskevia kysymyksiä. Mitä oikeastaan on ovat aurat ja niiden värit? Entäpä kuinka ne voi nähdä? Periaatteessa kaikilla elävillä olennoilla, kasveilla ja myös materialla, on aura. Auran voi määritellä esimerkiksi näin: ”Energiakenttä, joka ympäröi kaikkea materiaalia”.

Jokainen aine sisältää jatkuvassa liikkeessä olevia elektroneja ja protoneja. Elektronissa on negatiivinen lataus ja protonissa positiivinen. Kaikessa elävässä tärisevät atomit voimakkaammin ja niissä on suurempi aktiviteetti. Se on energiakenttä, jota tärisevät atomit säteilevät ja sitä kutsutaan auraksi.

Mystikot ja ennustajat jokaisesta maailman kolkasta ja jokaiselta aikakaudelta, ovat kuvanneet auraa valolla, joka ympyröi ihmistä ja siitä on peräisin myös sädekehä. Sädekehä itsessään oli tapa kuvailla, oliko jollakulla vahvemmat energiat tai vahvemmat Jumalalliset voimat ja yhteydet.

Meidän auramme voi olla vahva tai heikko, riippuen siitä kuinka voimme. Mitä terveempi ja onnellisempi on, sitä vahvempi ja elinvoimaisempi aurakenttämme on. Jos omaa vahvan aurakentän, on negatiivisten energioiden vaikutus heikompi. Mikäli aurakenttä on heikentynyt, saamme helpommin terveysongelmia, meitä on helpompi manipuloida ja väsymme helpommin. Useat ennustajat, näkijät ja meediot Tarot-linjalla voivat ennustaa sinulle ja antaa auraasi vahvistavaa energiahoitoa.

On olemassa monta eri keinoa, jolla auraa vahvistetaan ja laajennetaan ja jokaiselle on oma tapansa löytää itselleen sopiva keino tähän. Auraa pitäisi vahvistaa sekä sisältä että ulkoa. Sisältäpäin voimme vahvistaa auraa erilaisten meditaatioiden avulla, positiivisella ajattelulla sekä terveellisellä ravinnolla ja elämäntavoilla. Ulkoapäin voimme vahvistaa auraa viettämällä enemmän aikaa luonnossa, mahdollisuuksien mukaan lähellä merta. On myös huomioitava, millaisessa seurassa ja ympäristössä olemme, sillä määrätyillä henkilöillä ja ympäristöillä voi olla hyvin heikentävä teho auraan. Ennustajasi, näkijäsi ja meediosi voi antaa sinulle erityisapua ennustus-onlinella siitä, mitä juuri sinun aurasi tarvitsee.

Kaikki voivat oppia näkemään aurat ja niiden värit. Tätä varten ei tarvitse olla ennustaja, meedio tai näkijä. Aurat ja niiden värit voi nähdä joko fyysisellä näöllä tai intuitiivisesti. Auraa katsoessa ei tulisi keskittyä ainoastaan väreihin, vaan myös niiden sijaintiin aurassa, sillä tällä on suuri merkitys. Henkilön aura muuttuu usein monta kertaa päivän aikana, mutta jokaisella yksilöllä on usein hallitsevampi väri aurassaan, riippumatta siitä vaihtaako aura väriä tai vahvuutta.

Yksinkertainen harjoitus, jolla voi stimuloida silmiä nähdäkseen toisen henkilön aurat ja niiden värit, tapahtuu seuraavalla tavalla;

  • Pyydä ystävääsi seisomaan valkoista seinää vasten. Valaistuksen tulee olla hiukan hämärä. Mene itse seisomaan noin kolmen metrin päähän hänestä. Välimatkan tulee olla niin suuri, että näkee koko henkilön sekä tyhjän alueen ympärillä.
  • Aloita keskittämällä huomiosi ystäväsi otsaan ja liikuta katsetta vastapäivään koko kehossa.
  • Siirrä sitten katsetta hänen päänsä päälle ja tuijota intensiivisesti pistettä noin 30 sekuntia.
  • Vaihda sitten katsettasi keskittymistä heikentäen ja yritä saada katsekenttääsi suurempi osa ystäväsi kehosta. Pitäydy siinä heikommassa keskittymisessä ja tuolloin auran pitäisi tulla sinulle esiin. Aura pään ja hartioiden ympärillä, on useimmiten se, josta näkee eniten. Tarvittaessa toista harjoitus alusta alkaen.

Useimmiten ensin tulee esiin valkoinen väri, koska siihen sisältyvät kaikki värit, minkä jälkeen voi havaita muitakin värejä. Jokainen väri välittää sanoman, mutta myös yhdistelmä ja vahvuus erilaisista sävyistä antavat tietoa henkilön persoonallisuudesta. Tämä vaatii kuitenkin paljon harjoittelua ja jonkin verran opiskelua sekä fyysisellä että metafyysisellä keholla, voidakseen osata tulkita tarkkaan mitä aura tahtoo sanoa määrätyn henkilön voinnista. Useat, jotka osaavat ennustaa, oppivat yleensä tämän. Toisten aurojen näkemään oppimisesta voi olla apua, kun haluaa harjoitella omaa herkkyyttään ja intuitiotaan, sekä halutessaan vahvistaa omaa energiakenttäänsä ja hyvinvointiaan. Monet ennustajat, näkijät ja meediot käyttävät auroja henkisen tien ohjauksessa, selvittääkseen miten asiakas helpoiten ottaa vastaan näkijän erityisavun. Aurojen värit voivat myös antaa osviittaa siitä, millaista henkistä neuvonantoa ja energiahoitoa asiakas tarvitsee.

Tarot-oppaat ovat myös yhdistetty aurojen väreihin, minkä vuoksi Tarot-oppaita luettaessa on mahdollista nähdä mitä värejä sinun omassa aurassasi on.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Sofiia
Vapaa
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
Kutsu minua
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

Bloggaajat
 
Serena
Kutsu minua
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

 
 

Hyödyllisiä artikkeleita

Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy