LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Aurat ja niiden värit

Mikä oikeastaan on aura ja kuinka sen voi nähdä? Tässä saat yksityiskohtaisen kuvauksen auroista ja miten niitä voi käyttää.

Aurat ja niiden värit
Aurat ja niiden värit

Useammat meistä ovat varmasti käyttäneet tai kuulleet sanontoja kuten olla niin onnellinen, että se loistaa läpi, olla vihreä kateudesta, olla mustana surusta ja muita vastaavia. Nämä sanonnat perustuvat usein kokemuksiin aurasta.

Oman näkijä- ja ennustajaurani aikana olen monesti saanut auraa koskevia kysymyksiä. Mikä se oikein on ja miten sen voi nähdä? Periaatteessa kaikilla elävillä olennoilla, kasveilla ja myös materialla, on aura. Auran voi määritellä esimerkiksi näin: ”Energiakenttä, joka ympäröi kaikkea materiaalia”.

Jokainen aine sisältää jatkuvassa liikkeessä olevia elektroneja ja protoneja. Elektronissa on negatiivinen lataus ja protonissa positiivinen. Kaikessa elävässä tärisevät atomit voimakkaammin ja niissä on suurempi aktiviteetti. Se on energiakenttä, jota tärisevät atomit säteilevät ja sitä kutsutaan auraksi.

Mystikot ja ennustajat jokaisesta maailman kolkasta ja jokaiselta aikakaudelta, ovat kuvanneet auraa valolla, joka ympyröi ihmistä ja siitä on peräisin myös sädekehä. Sädekehä itsessään oli tapa kuvailla, oliko jollakulla vahvemmat energiat tai vahvemmat Jumalalliset voimat ja yhteydet.

Meidän auramme voi olla vahva tai heikko, riippuen siitä kuinka voimme. Mitä terveempi ja onnellisempi on, sitä vahvempi ja elinvoimaisempi aurakenttämme on. Jos omaa vahvan aurakentän, on negatiivisten energioiden vaikutus heikompi. Mikäli aurakenttä on heikentynyt, saamme helpommin terveysongelmia, meitä on helpompi manipuloida ja väsymme helpommin. Useat ennustajat, näkijät ja meediot Tarot-linjalla voivat ennustaa sinulle ja antaa auraasi vahvistavaa energiahoitoa.

On olemassa monta eri keinoa, jolla auraa vahvistetaan ja laajennetaan ja jokaiselle on oma tapansa löytää itselleen sopiva keino tähän. Auraa pitäisi vahvistaa sekä sisältä että ulkoa. Sisältäpäin voimme vahvistaa auraa erilaisten meditaatioiden avulla, positiivisella ajattelulla sekä terveellisellä ravinnolla ja elämäntavoilla. Ulkoapäin voimme vahvistaa auraa viettämällä enemmän aikaa luonnossa, mahdollisuuksien mukaan lähellä merta. On myös huomioitava, millaisessa seurassa ja ympäristössä olemme, sillä määrätyillä henkilöillä ja ympäristöillä voi olla hyvin heikentävä teho auraan. Ennustajasi, näkijäsi ja meediosi voi antaa sinulle erityisapua ennustus-onlinella siitä, mitä juuri sinun aurasi tarvitsee.

Kaikki voivat oppia näkemään auran. Tätä varten ei tarvitse olla ennustaja, meedio tai näkijä. Auran voi nähdä joko fyysisellä näöllä tai intuitiivisesti. Auraa katsoessa ei tulisi keskittyä ainoastaan väreihin, vaan myös niiden sijaintiin aurassa, sillä tällä on suuri merkitys. Henkilön aura muuttuu usein monta kertaa päivän aikana, mutta jokaisella yksilöllä on usein hallitsevampi väri aurassaan, riippumatta siitä vaihtaako aura väriä tai vahvuutta.

Yksinkertainen harjoitus, jolla voi stimuloida silmiä nähdäkseen toisen henkilön auran, tapahtuu seuraavalla tavalla;

  • Pyydä ystävääsi seisomaan valkoista seinää vasten. Valaistuksen tulee olla hiukan hämärä. Mene itse seisomaan noin kolmen metrin päähän hänestä. Välimatkan tulee olla niin suuri, että näkee koko henkilön sekä tyhjän alueen ympärillä.
  • Aloita keskittämällä huomiosi ystäväsi otsaan ja liikuta katsetta vastapäivään koko kehossa.
  • Siirrä sitten katsetta hänen päänsä päälle ja tuijota intensiivisesti pistettä noin 30 sekuntia.
  • Vaihda sitten katsettasi keskittymistä heikentäen ja yritä saada katsekenttääsi suurempi osa ystäväsi kehosta. Pitäydy siinä heikommassa keskittymisessä ja tuolloin auran pitäisi tulla sinulle esiin. Aura pään ja hartioiden ympärillä, on useimmiten se, josta näkee eniten. Tarvittaessa toista harjoitus alusta alkaen.

Useimmiten ensin tulee esiin valkoinen väri, koska siihen sisältyvät kaikki värit, minkä jälkeen voi havaita muitakin värejä. Jokainen väri välittää sanoman, mutta myös yhdistelmä ja vahvuus erilaisista sävyistä antavat tietoa henkilön persoonallisuudesta. Tämä vaatii kuitenkin paljon harjoittelua ja jonkin verran opiskelua sekä fyysisellä että metafyysisellä keholla, voidakseen osata tulkita tarkkaan mitä aura tahtoo sanoa määrätyn henkilön voinnista. Useat, jotka osaavat ennustaa, oppivat yleensä tämän. Toisten aurojen näkemään oppimisesta voi olla apua, kun haluaa harjoitella omaa herkkyyttään ja intuitiotaan, sekä halutessaan vahvistaa omaa energiakenttäänsä ja hyvinvointiaan. Monet ennustajat, näkijät ja meediot käyttävät auroja henkisen tien ohjauksessa, selvittääkseen miten asiakas helpoiten ottaa vastaan näkijän erityisavun. Aurojen värit voivat myös antaa osviittaa siitä, millaista henkistä neuvonantoa ja energiahoitoa asiakas tarvitsee.

Tarot-oppaat ovat myös yhdistetty aurojen väreihin, minkä vuoksi Tarot-oppaita luettaessa on mahdollista nähdä mitä värejä sinun omassa aurassasi on. Selvänäkijät, ennustajat, unil-ennustajat ja povaajat tuntevat nämä asiat. Jos haluat tietää mitä värejä aurassasi on, voit soittaa ennustajallesi, näkijällesi tai meediollesi täällä Tarotlinjalla ja pyytää Tarot-oppaiden tulkinnan aurastasi.

P. Niemi

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Katriina
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Alma
Uloskirjautunut
 
Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Baba Vanga

Baba Vanga

174 näyttökerrat

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta. 

 
Henkisyys

Henkisyys

3971 näyttökerrat

Henkisyys eli spiritualiteetti on todella laaja käsite, johon on monia näkökulmia. Yleensä siihen sisältyy yhteys johonkin meitä suurempaan ja siihen tyypillisesti liittyy myös ajatus elämän tarkoituksen etsimisestä.

 
Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

2100 näyttökerrat

Elämä on täynnä vastoinkäymisiä. Jossakin vaiheessa jokainen joutuu kohtaamaan vaikeita tilanteita, joissa kaipaa ohjausta.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy