LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista

Uskotko, että asumasi talo on demonien vallassa? Kummitteleeko siellä?


Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista
Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista

Pitkälle kehittyneen tieteen ja teknologian aikakaudella järkevästi ajattelevan sukupolven on todella vaikea uskoa yliluonnollisten henkien, erityisesti demonisten henkien olemassaoloon. Mutta jos olet aidosti Jumalaan uskova, niin varmaan olet yhtä mieltä siitä, että demoneita on olemassa, ja jotka aina vaivihkaa pyrkivät häiritsemään maallisten olentojen rauhaa. Uskotko, että asumasi talo on demonien vallassa? Kummitteleeko siellä? Joskus alkuvaiheessa, sinua varoitetaan merkityksettömillä aiheilla, mutta ajan myötä henget alkavat aiheuttaa enemmän ongelmia, jotka kirjaimellisesti saavat itsesi tuntemaan sekoamaisillaan olevaksi, koska yliluonnolliset voimat hallitsevat kotiasi.

Tässä artikkelissa jaamme pari vinkkiä, jotka auttavat sinua pääsemään eroon kummituksista ja samalla saat puhdistettua asuntosi kunnolla.

Tutkimus

Mikäli joudut tekemisiin epärehellisen välittäjän kanssa, voit joutua loukkuun sellaisen kiinteistön kanssa, jossa jo kummittelee. Useimmiten muualta muuttaville kodinostajille on vaikea saada tietoa tällaisista ongelmista, joita talossa on. Esimerkiksi, jos olet ostamassa uutta kotia uudelta asuinseudulta, katsot sijaintia, suunnittelua, varustelu- ja asumistasoa ennemmin kuin ajattelet sitä, onko omaisuus jollakin tavoin henkien valtaama tai jollakin tavoin outo.

Mutta jos haluat olla viisas investoija, niin sinun oletetaan tarkistavan myös tällaiset asiat. Paras tapa selvittää omaisuuden tila on tutkimus. Voit palkata yksityisetsivän tai kysyä jotakuta ystävääsi apuun tai tehdä se omin avuin. Juttele naapureiden kanssa ja kysy edellisistä asukkaista. Yritä saada selville, miksi omistajat muuttivat ja kysy, onko talon historiassa tapahtunut onnettomuuksia tai yliluonnollisia ilmiöitä. Paikalliset kaupat, talonmiehet, kerhot ynnä muut sellaiset voivat olla avuksi.

On parempi itse tutkia talo, jonka aiot ostaa, kuin luottaa palkkaamasi välittäjän kertomiin sanoihin.

Puhdista talo

Voit käyttää valon voimaa, jos oletat, että jonkinlainen henki kuljeksii ympäri taloasi. Voit sytyttää kynttilöitä kaikkialle ja pitää ovet ja ikkunat auki ja alkaa puhua kummitukselle. Monen okkultismin asiantuntijan mukaan on monia henkiä, jotka eivät tiedä kuolleensa, eivätkä ne ymmärrä, etteivät ne enää voi elää elävien olentojen maailmassa. Muistuttaaksesi henkiä tästä asiasta voit sytyttää valoja ja sanoa ääneen, että tämä on sinun kotisi ja mikä tahansa kummitus elääkin kodissasi, sen on lähdettävä, koska se ei kuuluu enää tähän paikkaan.

Jos tehtyäsi kaiken, mitä edellä neuvottiin, eikä henki vieläkään suostu jättämään omaisuuttasi rauhaan, voit kääntyä enkelitulkitsijan tai meedion puoleen. He voivat auttaa sinua tässä prosessissa pahantahtoisen henkien saamiseksi pois. He voivat polttaa salviaa, puhdistaa talon kosher – suolalla tai levittää kirkosta saatua pyhää vettä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Tuulikki
Uloskirjautunut
 
Tarkka ennustus, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuulikki tuo elämääsi positiivista energiaa! Minne elämä sinua kuljettaa, mihin sinun...

 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Maija
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Mikä on meedion päiväkirja?

Mikä on meedion päiväkirja?

1687 näyttökerrat

Meedion eli henkimaailman lokikirja on päiväkirja, joka kuvaa yliluonnollisia kokemuksiasi. Meedion päiväkirjoja voi olla monessa muodossa, esimerkiksi videofilmeinä, jotka on tallennettu kameralla, puhelimella tai tablettitietokoneella.

 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

1448 näyttökerrat

Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.

 
Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihmissielun intuitiiviset voimat

1738 näyttökerrat
Me kaikki kannamme sisimmässämme hienojakoisia ominaisuuksia, jotka ovat tämän aineellisen eli näkyvän maailman ulkopuolelta.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy