10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi. Tunnistatko sinä itsessäsi nämä merkit? Oletko sinä noita?  

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi
10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

Useimmissa tapauksissa noidilla on tieto siitä, keitä ja mitä he ovat, vaikka heidän erityinen tiensä ei olisi vielä täysin kirkas. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, seuraava luettelo voi auttaa sinua määrittelemään polkusi tai vahvistaa, että olet oikeassa tämän asian suhteen.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 1. Alituinen veto luontoon. Noidilla on myötäsyntyinen yhteys maahan ja luontoon. Luonnon maailma on noidan kotiseutu ja useimmat noidat hakevat voimansa luonnon energioista. Neljä vanhaa elementtiä - maa, ilma, tuli ja vesi - todistavat hänen yhteyttään ja elämänvoimaansa yhdessä luonnon kanssa.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 2. Loputon oppimisen halu. Korkeampi tietoisuus on tärkeä noidan ominaisuus. Jos sinulla on tunne, että sinun tarvitsee oppia koko ajan uutta, voit olla noita - erityisesti, jos mielenkiintosi kohdistuu tieteeseen ja luontoon.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 3. Muistot edellisistä elämistä. Monilla noidilla on tietoa edellisistä elämistä, he muistavat tapahtumia ja heillä on kokemuksia, joilla ei ole nykyisyyden kanssa mitään tekemistä. Noidat ovat valaistumisen tiellä ja ovat usein vanhoja sieluja, jotka ovat eläneet monia elämiä.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 4. Antavat apua ja neuvoja. Noidat vetävät puoleensa ihmisiä, jotka etsivät opastusta. Vanhoilla sieluilla on aura, joka heijastaa tietoa ja viisautta, usein siksi, että heidän sielunsa ovat nähneet ja kokeneet niin paljon jo aiemmin. Hakeutuvatko ihmiset luoksesi, kun he kaipaavat neuvoja? Voit olla noita.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 5. Parantamisen lahja. Vetävätkö parantaminen ja rituaalit sinua puoleensa tai oletko saanut kuulla, että sinulla on parantava kosketus? Noidat kanavoivat usein maan parantavia energioita kristallien, ruoan, lääketieteen tai reikin kautta. Kiinnostaako sinua näistä joku?

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 6. Sade ja salamat. Sade ja myrskyt koskettavat luonnon valtavia voimia. Kun muut eivät välttämättä pidä näistä ilmiöistä, saavat ne sinut tuntemaan itsesi energiseksi ja voimakkaaksi. Jos tämä pitää paikkansa sinun kohdallasi, saatat olla noita.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 7. Kunnioitus eläimiä kohtaan. Yhtenä osana luonnon vetovoimasta sinuun on se, että sinulla on toive suojella ja pitää huolta kaikista luonnon olennoista. Jos rakastat eläimiä tavalla, joka ylittää sen  mitä useimmat ystäväsi tekevät, voit olla noita.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 8. Kuu. Monet noidat ilmoittavat, että he tuntevat kuunkierron rytmin itsessään. He kokevat energiaa ja voimaa täysikuun aikaan ja ovat enemmän allapäin kuunkierron loppuvaiheilla.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 9. Tunnetko olosi ulkopuoliseksi? Noidat ovat kaikkea muuta kuin tavallisia persoonallisuuksia, vaikka eivät "huudakaan" olevansa noitia. Tunne siitä, että olet aina ulkopuolinen ja tarkastelet elämää voi viitata siihen, että olet noita.

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi - 10. Ennustamisen ymmärtäminen. Katsotko tarot-pöytää ja vain ymmärrät, mitä kortit haluavat kertoa? Onko sinulla aavistuksia tulevasta? Siinä tapauksessa saatat hyvinkin olla noita.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Marena
Vapaa
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
Kutsu minua
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Bloggaa
 
Serena
Kutsu minua
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy