LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

Jos olet koskaan uskonut, että voisit olla noita, on hyvin mahdollista, että olet sellainen. Useimmissa tapauksissa noidilla on tieto siitä, keitä ja mitä he ovat, vaikka heidän erityinen tiensä ei olisi vielä täysin kirkas. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, seuraava luettelo voi auttaa sinua määrittelemään polkusi tai vahvistaa, että olet oikeassa tämän asian suhteen.


10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi
10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

1. Alituinen veto luontoon Noidilla on myötäsyntyinen yhteys maahan ja luontoon. Luonnon maailma on noidan kotiseutu ja useimmat noidat hakevat voimansa luonnon energioista. Neljä vanhaa elementtiä - maa, ilma, tuli ja vesi - todistavat hänen yhteyttään ja elämänvoimaansa yhdessä luonnon kanssa.

2. Loputon oppimisen halu Korkeampi tietoisuus on tärkeä noidan ominaisuus. Jos sinulla on tunne, että sinun tarvitsee oppia koko ajan uutta, voit olla noita - erityisesti, jos mielenkiintosi kohdistuu tieteeseen ja luontoon.

3. Muistot edellisistä elämistä Monilla noidilla on tietoa edellisistä elämistä, he muistavat tapahtumia ja heillä on kokemuksia, joilla ei ole nykyisyyden kanssa mitään tekemistä. Noidat ovat valaistumisen tiellä ja ovat usein vanhoja sieluja, jotka ovat eläneet monia elämiä.

4. Antavat apua ja neuvoja Noidat vetävät puoleensa ihmisiä, jotka etsivät opastusta. Vanhoilla sieluilla on aura, joka heijastaa tietoa ja viisautta, usein siksi, että heidän sielunsa ovat nähneet ja kokeneet niin paljon jo aiemmin. Hakeutuvatko ihmiset luoksesi, kun he kaipaavat neuvoja? Voit olla noita!

5. Parantamisen lahja Vetävätkö parantaminen ja rituaalit sinua puoleensa tai oletko saanut kuulla, että sinulla on parantava kosketus? Noidat kanavoivat usein maan parantavia energioita kristallien, ruoan, lääketieteen tai reikin kautta. Kiinnostaako sinua näistä joku?

6. Sade ja salamat Sade ja myrskyt koskettavat luonnon valtavia voimia. Kun muut eivät välttämättä pidä näistä ilmiöistä, saavat ne sinut tuntemaan itsesi energiseksi ja voimakkaaksi. Jos tämä pitää paikkansa sinun kohdallasi, saatat olla noita.

7. Kunnioitus eläimiä kohtaan Yhtenä osana luonnon vetovoimasta sinuun on se, että sinulla on toive suojella ja pitää huolta kaikista luonnon olennoista. Jos rakastat eläimiä tavalla, joka ylittää sen  mitä useimmat ystäväsi tekevät, voit olla noita.

8. Kuu Monet noidat ilmoittavat, että he tuntevat kuunkierron rytmin itsessään. He kokevat energiaa ja voimaa täysikuun aikaan ja ovat enemmän allapäin kuunkierron loppuvaiheilla.

9. Tunnetko olosi ulkopuoliseksi? Noidat ovat kaikkea muuta kuin tavallisia persoonallisuuksia, vaikka eivät "huudakaan" olevansa noitia. Tunne siitä, että olet aina ulkopuolinen ja tarkastelet elämää voi viitata siihen, että olet noita.

10. Ennustamisen ymmärtäminen Katsotko tarot-pöytää ja vain ymmärrät, mitä kortit haluavat kertoa? Onko sinulla aavistuksia tulevasta? Siinä tapauksessa saatat hyvinkin olla noita.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa...
 
Melissa
Vapaa
 
Tarot tulkinta, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat
Melissa on hyvin herkkä ja keskusteleva selvänäkijä, joka on erikoistunut työ- ja...
 
Angelika
Uloskirjautunut
 
Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Enkelikortit, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta
Angelika on kolmannen polven näkijä. Suvussa periytyneet taidot opastavat häntä...
 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Meedio

Meedio

1286 näyttökerrat
Taitava meedio auttaa sinua surussasi eteenpäin ja välittää sinulle viestejä rajan takaa rakkaimmiltasi
 
Kuinka kestää tuskaa

Kuinka kestää tuskaa

3306 näyttökerrat
Täydellisessä maailmassa elämämme olisi kivutonta ja täynnä iloa. Vaikka tämä ei ole todellisuutta monille meistä, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi päästä eteenpäin mitä rankimmistakin olosuhteista.
 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

6220 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy