Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Ylva, ,

Ylva

 

Ylvan nimi tarkoittaa naarassutta, ja hän on noita noitien, ihminen ihmisten suvusta: henkinen tulkki ja parantaja. Tarvitsetko kuuntelijaa ja apua elämän pienissä tai suurissa haasteissa? Tai ehkä kaipaat vähän lisää rauhaa arjen kiireiden keskelle? Anna Ylvan auttaa.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Anna Ylvan auttaa: luen tarotit tai juuri Sinulle tehdyn loitsun, teen reikihoitoa, energiakanavointia ja rumpumatkoja, tarkastan tai puhdistan chakrasi tai ohjaan sinulle meditaatio- tai rentoutushetken. Voin myös opastaa sinua tasapainottamaan energiasi omatoimisesti. Meditaatio-ohjaajana, sertifioituna Usui Reiki Masterina, entisenä kulttuurintutkijana ja sukuperintönä saatujen kykyjeni avulla toimin sekä intuition että analyyttisen ajattelun turvin. Tiedän jotain myös unista, yrteistä, öljyistä ja väreistä. Kehitän osaamistani joka päivä, koetan edetä henkisellä tielläni rakkaudessa ja voin tarjota Sinulle monipuolisen, ymmärtäväisen ja myötäelävän avun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mitä vain tarvitsetkin, autan sinua parhaan taitoni mukaan, sydämestäni!
tieni on kuun tie
parantavan rakkauden vaiston ja unien veden ja tulen tie
elämänpuun juurista juontuva tie

Olen täällä Sinua varten - soita Ylvalle!

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy