LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0700-83945Only 1.42 €/min + pvm/mpm. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.
Yasmin, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Ennustus, Ennustukset, Ennustajat, Rajatieto, Selvänäkijä,

Yasmin

Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Ennustus, Ennustukset, Ennustajat, Rajatieto, Selvänäkijä 

Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten kuolleet läheisetkin ottavat minuun yhteyttä, mutten voi taata sen tapahtuvan aina, he lähestyvät minua jos he haluavat.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Manifestoinnin tarkasteleminen on minulle tärkeää, katsotaan kuinka sinä olet manifestoinut tulevaisuutesi tai mitkä henkiset tarkoitukset ovat nyt tielläsi opettamassa sinua, sinun henkistä tarkoitustasi varten täällä maanpäällä. Maallisten asioiden tarkastelu onnistuu myös esim. työ, raha ja ihmissuhteet, miltä ne näyttävät nyt tai tulevaisuudessa.

Haluan huomauttaa kuitenkin, että miten vetovoimanlaki toimii, saadaksesi parhaan mahdollisen vastauksen kysymyksiisi. Tämän hetkinen värähtelysi luo koko ajan tulevaisuuttasi ja saat sitä aina vain takaisin.
Esim. kun tunnet useimpina päivinä surua, saat valitettavasti tulevaisuudessakin osaksesi surua jne.(joka toimii joka asian suhteen.) Sen takia on hyvä oppia itsestään enemmän Tarot -korttien kautta ja huomaamaan omia valtavirta ajatuksia ja oppia niiden kautta. Voin auttaa sinua pois noidankehästä ja huomata kanssasi syklit mitä käyt läpi elämässäsi ja ohjata sinua onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään. Olkoon valo ja rakkaus kanssasi. Mukanani on paljon opastajia ja enkeleitä tuomassa kotiisi ja sydämeesi rauhaa ja rakkautta.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kuka on henkinen?

Kuka on henkinen?

1138 näyttökerrat
Mistä tietää olevansa meedio? Tässä kerrotaan useimpien meedioiden työskentelytavoista sekä siitä, millaista on olla henkinen.
 
Näkijä löysi kadonneen passini

Näkijä löysi kadonneen passini

1323 näyttökerrat
Näkijät voivat olla erikoistuneita kadonneiden tavaroiden etsimiseen. Lue kertomukseni ensimmäisestä löytö-kokemuksestani.
 
Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään.

Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään.

2220 näyttökerrat
Rakkaus on taitolaji, johon voit saada henkimaailman auttajilta paljon ohjausta.
 
Yliaistilliset havainnot

Yliaistilliset havainnot

695 näyttökerrat
Zener-kortit ovat eräs suosituista yliaistillisten havaintojen tutkimusvälineistä. Ne sisältävät viisisakaraisen tähden eli viisi symbolista käsitettä: neliön, kolme vaakasuoraa aaltomaista viivaa, plusmerkin ja ympyrän. Paremmin tunnettuja esimerkkejä yliaistillista havainnoista on luetteloitu alla:
 
Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

Kuinka ystävyyssuhteet muuttuvat iän myötä

3944 näyttökerrat
Ystävyyssuhteet ovat perustavaa laatua olevia ihmissuhteita, jotka me ihmiset jaamme keskenämme. Jos sinulla on tällä hetkellä vaikeuksia solmia ystävyyssuhteita, sinun kannattaa jatkaa lukemista.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

4318 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy