LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0700-83945Only 1.42 €/min + pvm/mpm. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.
Vanessa, Astral, Meedio, Unien tulkinta, Rajatieto, Selvännäkijä, Ennustaja,

Vanessa

Astral, Meedio, Unien tulkinta, Rajatieto, Selvännäkijä, Ennustaja 

Vanessa on selvännäkijä, joka saa yhteyden tuonpuoleiseen. Hän tekee auttajan työtä pyyteettömästi ja rakkaudella enkelien opastuksella.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei! Olen Vanessa. Käytän intuitiota ja enkeli- sekä tarotkortteja löytääkseni sinulle vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Olen selvännäkijä, ja hyvänä kuuntelijana pystyn kanavoimaan sinulle vastauksia niin ura-, perhe- ihmissuhde, rakkaus- kuin raha-asioistakin. Olen kehittänyt taitojani vuosien varrella ja olen oppinut ottamaan yhteyden tuonpuoleiseen sekä enkeleihin. Luontoyhteyteni auttaa minua kertomaan sinulle suorat ja rehelliset vastaukset äiti maan ja henkien kommunikoinnin avulla. Saan apua enkeleiltä ja näen enneunia. Voit soittaa minulle luottamuksella.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Henkinen kieli

Henkinen kieli

704 näyttökerrat
Meedio ei ainoastaan pysty tarjoamaan tulkintoja, vaan hän pystyy myös puhumaan rakkaittesi kanssa. Ei ole merkitystä, osaako meedio heidän kieltään vai ei, he voivat silti kommunikoida keskenään.
 
Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

2226 näyttökerrat
Sateenkaarilapset ovat lapsia, joilla esiintyy poikkeuksellisia lahjoja jo hyvin varhaisella iällä. Ne voivat tarkoittaa henkisiä kykyjä ja jopa yliluonnollisia lahjoja.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

2081 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

4366 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Terveisiä Taivaasta

Terveisiä Taivaasta

815 näyttökerrat
Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.
 
Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

951 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy