LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Tea, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus,

Tea

Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus 

Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta virtaa. Tea rohkaisee sinua elämään täydellä sydämellä!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Tea. Autan sinua selventämään tulevaisuutesi tarjoamia mahdollisuuksia. Saatat olla tärkeiden elämänvalintojen edessä, etkä tiedä varmasti, mikä on se polku, jota pitkin haluat lähteä kulkemaan. Onko elämäsi nyt juuri sellaista, jonka haluat sen olevan? Kamppailetko jonkin merkittävän ongelman kanssa, johon et ole vielä itse löytänyt ratkaisua? Olen täällä sinua varten. Autan sinua huomaamaan, mikä on jarruttanut elämääsi sekä voimiasi. Kykenen puhumalla kanssasi löytämään omat vahvuutesi ja sisäiset voimavarasi. Pian tulet huomaamaan, että koet mielesi vahvemmaksi ja uskallat tehdä elämässäsi ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatuasi. Näkijän lahjani avulla voin auttaa sinua ymmärtämään ne ainutlaatuiset mahdollisuudet, joita sinulla on. Joskus asia voi olla näennäisesti pieni, mutta voimia vievä. Jokin asia voi olla koko elämääsi koskettava ja saattanut kuluttaa voimiasi jo pitkään. Soita minulle, niin autan sinua selvännäköisyydelläni löytämään ratkaisun ongelmaasi. Soita minulle, niin saat sisäisen helmesi säihkymään.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi etua, joita on saatu selvännäkijän ennustusten avulla

Viisi etua, joita on saatu selvännäkijän ennustusten avulla

1062 näyttökerrat
Ihmisillä on monenlaisia syitä hakea henkistä opastusta tai henkimaailman ennustusta. Huolimatta siitä, kuinka monien eri syiden takia ihmiset kääntyvät henkisen auttajan puoleen, tärkein asia on saada ohjausta ja valaistusta asioihin.
 
Terveisiä Taivaasta

Terveisiä Taivaasta

668 näyttökerrat
Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.
 
Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

749 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Yliaistilliset havainnot

Yliaistilliset havainnot

636 näyttökerrat
Zener-kortit ovat eräs suosituista yliaistillisten havaintojen tutkimusvälineistä. Ne sisältävät viisisakaraisen tähden eli viisi symbolista käsitettä: neliön, kolme vaakasuoraa aaltomaista viivaa, plusmerkin ja ympyrän. Paremmin tunnettuja esimerkkejä yliaistillista havainnoista on luetteloitu alla:
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4815 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

4267 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy