Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Tea, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus,

Tea

Näkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus

Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta virtaa. Tea rohkaisee sinua elämään täydellä sydämellä!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Tea. Autan sinua selventämään tulevaisuutesi tarjoamia mahdollisuuksia. Saatat olla tärkeiden elämänvalintojen edessä, etkä tiedä varmasti, mikä on se polku, jota pitkin haluat lähteä kulkemaan. Onko elämäsi nyt juuri sellaista, jonka haluat sen olevan? Kamppailetko jonkin merkittävän ongelman kanssa, johon et ole vielä itse löytänyt ratkaisua? Olen täällä sinua varten. Autan sinua huomaamaan, mikä on jarruttanut elämääsi sekä voimiasi. Kykenen puhumalla kanssasi löytämään omat vahvuutesi ja sisäiset voimavarasi. Pian tulet huomaamaan, että koet mielesi vahvemmaksi ja uskallat tehdä elämässäsi ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatuasi. Näkijän lahjani avulla voin auttaa sinua ymmärtämään ne ainutlaatuiset mahdollisuudet, joita sinulla on. Joskus asia voi olla näennäisesti pieni, mutta voimia vievä. Jokin asia voi olla koko elämääsi koskettava ja saattanut kuluttaa voimiasi jo pitkään. Soita minulle, niin autan sinua selvännäköisyydelläni löytämään ratkaisun ongelmaasi. Soita minulle, niin saat sisäisen helmesi säihkymään.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

2790 näyttökerrat
Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä