Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Tea, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus,

Tea

Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta virtaa. Tea rohkaisee sinua elämään täydellä sydämellä!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Tea. Autan sinua selventämään tulevaisuutesi tarjoamia mahdollisuuksia. Saatat olla tärkeiden elämänvalintojen edessä, etkä tiedä varmasti, mikä on se polku, jota pitkin haluat lähteä kulkemaan. Onko elämäsi nyt juuri sellaista, jonka haluat sen olevan? Kamppailetko jonkin merkittävän ongelman kanssa, johon et ole vielä itse löytänyt ratkaisua? Olen täällä sinua varten. Autan sinua huomaamaan, mikä on jarruttanut elämääsi sekä voimiasi. Kykenen puhumalla kanssasi löytämään omat vahvuutesi ja sisäiset voimavarasi. Pian tulet huomaamaan, että koet mielesi vahvemmaksi ja uskallat tehdä elämässäsi ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatuasi. Näkijän lahjani avulla voin auttaa sinua ymmärtämään ne ainutlaatuiset mahdollisuudet, joita sinulla on. Joskus asia voi olla näennäisesti pieni, mutta voimia vievä. Jokin asia voi olla koko elämääsi koskettava ja saattanut kuluttaa voimiasi jo pitkään. Soita minulle, niin autan sinua selvännäköisyydelläni löytämään ratkaisun ongelmaasi. Soita minulle, niin saat sisäisen helmesi säihkymään.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1515 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

1617 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4411 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3901 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

5611 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
Numeroiden mystinen voima

Numeroiden mystinen voima

1776 näyttökerrat
Mitä syntymäpäiväsi kertoo kohtalostasi? Numerologia on yksi tapa tutkia elämää.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä