Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Stella, Enkelikortit, Näkijä, Ennustajat, Ennustus, Enkeliviesti,

Stella

Enkelikortit, Näkijä, Ennustajat, Ennustus, Enkeliviesti

Stella on intuitiivinen, avoin ja varmasti luotettava henkinen kumppanisi. Hän auttaa sinua saamaan valoa elämäsi polulle.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei ystäväni, olen Stella ja toimin nimeni mukaisesti johtotähtenäsi elämäsi vaiheissa. Olen lapsuudesta asti kokenut olevani erilainen ja herkempi kuin muut. Meni pitkän aikaa ennen kuin opin käyttämään saamiani henkisiä lahjoja mutta nyt ne ovat käytössäsi ja olen iloinen, että saan auttaa muita ihmisiä. Sinullakin on näitä lahjoja, ota ne täyteen käyttöön elämässäsi, älä epäröi! Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, osaan lukea auraasi ja energioitasi. Olet ainutlaatuinen ihminen ja yhdessä voimme kaivaa unohdetun ja ehkä syvällekin haudatun loisteesi esiin. Tyhmiä ja typeriä kysymyksiä ei ole olemassa, on vain hämmennystä joka odottaa ratkaisuja. Haluatko ratkaista elämäsi solmukohtia? Minä haluan avata kanssasi niitä luottamuksella ja lämmöllä. Näytän sinulle tietä kohti suurempaa tyytyväisyyttä ja tasapainoisia ihmissuhteita. Huomaat olevasi loistava, tavoiteltu ja hyvää seuraa. Voit seurata, miten ihmiset huomaavat kun valosi alkaa loistaa ja viehätysvoimasi kasvaa. Soita minulle ja lähdetään yhdessä katsomaan tulevaisuuttasi!

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

5549 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

2868 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

1558 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä