Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Stella, Enkelikortit, Enkeliviesti, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Ennustajat,

Stella

Enkelikortit, Enkeliviesti, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Ennustajat

Stella on intuitiivinen, avoin ja varmasti luotettava henkinen kumppanisi. Hän auttaa sinua saamaan valoa elämäsi polulle.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei ystäväni, olen Stella ja toimin nimeni mukaisesti johtotähtenäsi elämäsi vaiheissa. Olen lapsuudesta asti kokenut olevani erilainen ja herkempi kuin muut. Meni pitkän aikaa ennen kuin opin käyttämään saamiani henkisiä lahjoja mutta nyt ne ovat käytössäsi ja olen iloinen, että saan auttaa muita ihmisiä. Sinullakin on näitä lahjoja, ota ne täyteen käyttöön elämässäsi, älä epäröi! Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, osaan lukea auraasi ja energioitasi. Olet ainutlaatuinen ihminen ja yhdessä voimme kaivaa unohdetun ja ehkä syvällekin haudatun loisteesi esiin. Tyhmiä ja typeriä kysymyksiä ei ole olemassa, on vain hämmennystä joka odottaa ratkaisuja. Haluatko ratkaista elämäsi solmukohtia? Minä haluan avata kanssasi niitä luottamuksella ja lämmöllä. Näytän sinulle tietä kohti suurempaa tyytyväisyyttä ja tasapainoisia ihmissuhteita. Huomaat olevasi loistava, tavoiteltu ja hyvää seuraa. Voit seurata, miten ihmiset huomaavat kun valosi alkaa loistaa ja viehätysvoimasi kasvaa. Soita minulle ja lähdetään yhdessä katsomaan tulevaisuuttasi!

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

111 näyttökerrat
Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.
 
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin

115 näyttökerrat
Meditaatio henkioppaan kanssa Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun.
 
Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

180 näyttökerrat
Psychomanteum-tekniikkaan kuluu myös peilimeditaatio. Aseta puhdas peili eteesi, etsi mukava istuma-asento, yritä rentoutua.
 
Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi.

Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi.

689 näyttökerrat
Elämä on täynnä vastoinkäymisiä. Jossakin vaiheessa jokainen joutuu kohtaamaan vaikeita tilanteita, joissa kaipaa ohjausta.
 
Näkijä löysi kadonneen passini

Näkijä löysi kadonneen passini

788 näyttökerrat
Näkijät voivat olla erikoistuneita kadonneiden tavaroiden etsimiseen. Lue kertomukseni ensimmäisestä löytö-kokemuksestani.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1594 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä