Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Serena, Ennustajat, Näkijä, Tarot ennustus, Unitulkinta, Ennustukset, Selvännäkijä,

Serena

Ennustajat, Näkijä, Tarot ennustus, Unitulkinta, Ennustukset, Selvännäkijä

Serena on perinyt näkijän lahjansa esivanhemmiltaan, joissa on ollut monia selvänäkijöitä. Hän on taitava meedio, joka auttaa sinua kyvyillään.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Serena. Olen perinyt näkijänlahjani molemmilta vanhemmiltani. Henkimaailman taidot, kyky nähdä näkyjä ja ennustaa niiden perusteella tulevaisuutta, on kulkenut suvussani sukupolvien ajan. Lapsuudesta asti olen herkästi vaistonnut asioita ja nähnyt tulevia tapahtumia. Olen ymmärtänyt, että minulla on erityisiä kykyjä, jotka ovat vahvasti muokanneet elämänvalintojani. Lisäksi olen opiskellut erilaisia tapoja ja apuvälineitä, jotka vahvistavat näkyjäni. Saatat olla tilanteessa, josta on vaikea löytää ulospääsyä. Voit olla yksin ajatustesi kanssa ilman, että voit niitä jakaa kenenkään kanssa. Olen täällä sinua varten, jotta voimme yhdessä taitojeni avulla tutkia asioitasi ja löytää vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Käytän kortteja ja tarot-tulkintaa, jotka vahvistavat jo näkemääni ja selventävät vastauksia kysymyksiisi. Käytän myös kahta heiluria, joiden avulla voimme myös saada henkimaailman opastusta. Mikäli näet unia, joihin kaipaat tulkintaa ja ymmärrystä niiden viesteihin, olen sinun apunasi. Voin selventää niiden merkityksiä sinulle.Soita, kun tarvitset apua. Keskustelemme luottamuksellisesti.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

1216 näyttökerrat
Saatat joskus törmätä elämässä vaiheisiin, jolloin on todella haastavaa säilyttää mielenrauha. Se voi olla jotain oman henkilökohtaiseen tai ammatilliseen elämääsi liittyvää.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä