Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Sanna, Ennustus, Näkijä, Ennustajat, Tarot ennustus, Selvännäkijä, Ennustaminen,

Sanna

Ennustus, Näkijä, Ennustajat, Tarot ennustus, Selvännäkijä, Ennustaminen

Sanna omaa erikoisen lahjan. Hän kertoo sinulle selvyyden elämääsi koskevissa kysymyksissä.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Sanna ja omaan erikoisen lahjan, jota lapsuudessani lääkärit luulivat epilepsiaksi. Vanhetessa olen onneksi ymmärtänyt, että kyseessä oli jotain aivan muuta, nimittäin erityislaatuinen taito nähdä tulemaan. Näen salamannopeasti asioita henkilöistä ja tapahtumista niin menneessä kuin tulevassakin. Näen myös enneunia, joiden merkityksiä olen taidokkaasti oppinut tulkitsemaan ja autan mielelläni myös sinua saamaan selkoa omista unistasi. Haluan jakaa lahjani kanssasi, minkä takia olen täällä, auttaakseni sinua omalla elämänpolullasi. Tulkinnoissani käytän apunani Zen-tarotkortteja, joissa yhdistyvät perinteinen tarotkorttien viisaus ja zenin tietoisuus elämän syvemmästä merkityksestä. Olen helposti lähestyttävä, älä pelkää ottaa yhteyttä minuun. Anna minun auttaa sinua tielläsi.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

2964 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä