Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Rita, Enkelikortit, Selvännäkijä, Näkijä, Ennustus, Enkeliviesti, Ennustajat,

Rita

Enkelikortit, Selvännäkijä, Näkijä, Ennustus, Enkeliviesti, Ennustajat

Rita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen kokenut reiki- ja monien muiden parantamisen hoitojen asiantuntija. Koulutukseni on hyvin laaja ja pitkä, joten voin tehdä kaukoparannusta ja hoitoja puhelimessa. Menneisyys on se lähtökohta, josta ammennamme tiedot nykyhetkeen. Välillä entiset asiat kuormittavat liikaa, jolloin niistä on hyvä päästää irti. Voin auttaa sinua niin henkilökohtaisten suhteiden kuin rahaan ja työhön liittyvien asioiden työstämisessä. Saat paremman yhteyden oman kehosi ja sielusi välille. Vahvan intuition ja parantajan taitojeni avulla voin auttaa sinua tasapainottamaan ja puhdistamaan energiasi enkelien avustuksella. Minulla on oma suojelusenkelini oppaanani, joka antaa minulle vahvat eväät auttaa muita ihmisiä. Käytän työssäni monia eri menetelmiä, jotka sopivat puhelimitse tehtävään parantamiseen ja asioiden läpikäymiseen. Hyvin traumaattiset, myös seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat yksi osa-alue, joissa annan apua asiakkailleni. Henkiyhteys korkeampiin energioihin on eettisen työni perusta. En tuomitse ketään, eikä vähäpätöiseltäkään tuntuva asia ole este soittaa minulle. Joskus tukos kehossa tai mielessä voi olla merkki siitä, että jokin asia haluaa tulla kuuluvaksi ja hoidetuksi. Voit luottavaisesti ottaa minuun yhteyttä, niin saat hoitoa, jossa enkelit ovat mukana.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä