Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Rita, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä,

Rita

Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Rita auttaa sinua näkijän ja hoitajan taidoillaan monin eri tavoin. Hän on myös enkelihoitaja, jolle voit aina soittaa ja pyytää apua.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen kokenut reiki- ja monien muiden parantamisen hoitojen asiantuntija. Koulutukseni on hyvin laaja ja pitkä, joten voin tehdä kaukoparannusta ja hoitoja puhelimessa. Menneisyys on se lähtökohta, josta ammennamme tiedot nykyhetkeen. Välillä entiset asiat kuormittavat liikaa, jolloin niistä on hyvä päästää irti. Voin auttaa sinua niin henkilökohtaisten suhteiden kuin rahaan ja työhön liittyvien asioiden työstämisessä. Saat paremman yhteyden oman kehosi ja sielusi välille. Vahvan intuition ja parantajan taitojeni avulla voin auttaa sinua tasapainottamaan ja puhdistamaan energiasi enkelien avustuksella. Minulla on oma suojelusenkelini oppaanani, joka antaa minulle vahvat eväät auttaa muita ihmisiä. Käytän työssäni monia eri menetelmiä, jotka sopivat puhelimitse tehtävään parantamiseen ja asioiden läpikäymiseen. Hyvin traumaattiset, myös seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat yksi osa-alue, joissa annan apua asiakkailleni. Henkiyhteys korkeampiin energioihin on eettisen työni perusta. En tuomitse ketään, eikä vähäpätöiseltäkään tuntuva asia ole este soittaa minulle. Joskus tukos kehossa tai mielessä voi olla merkki siitä, että jokin asia haluaa tulla kuuluvaksi ja hoidetuksi. Voit luottavaisesti ottaa minuun yhteyttä, niin saat hoitoa, jossa enkelit ovat mukana.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

0 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

180 näyttökerrat
Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.
 
 PSYKOMETRIA

PSYKOMETRIA

262 näyttökerrat
Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.
 
Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään.

Selvännäkijä opetti minulle, miten saan rakkauteni kestämään.

1194 näyttökerrat
Rakkaus on taitolaji, johon voit saada henkimaailman auttajilta paljon ohjausta.
 
Kuka on henkinen?

Kuka on henkinen?

819 näyttökerrat
Mistä tietää olevansa meedio? Tässä kerrotaan useimpien meedioiden työskentelytavoista sekä siitä, millaista on olla henkinen.
 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

5611 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä