Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Pirkko, Astral, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Meedio, Rajatieto, Selvännäkijä, Unien tulkinta,

Pirkko

Astral, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Meedio, Rajatieto, Selvännäkijä, Unien tulkinta

Pirkko on pitkän matkan kulkenut ja kokenut meedio, näkijä ja tulkitsija. Hän näkee menneen ja tulevan ja auttaa sinua elämäsi ratkaisuissa. Pirkko auttaa sinua tekemään elämästäsi positiivisempaa ja parempaa.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Pirkko, meedio, näkijä ja tulkitsija. Olen läpikäynyt pitkän matkan, omalla henkisellä tielläni ja oivaltanut, että kaikki tieto mitä olen omalla henkisellä matkallani saanut, täytyy jakaa sitä tarvitseville. Olemme kaikki saaneet elämänlahjan ja me itse päätämme miten sen käytämme. Meistä jokainen voi halutessaan muuttaa oman elämänsä hyvä elämäksi, muokkaamalla omia ajatuksiaan. Mitä ajattelet, sitä saat. Olen muuttanut oman elämäni hyvän elämäksi, kun ymmärsin, että minulla on henkimaailmassa auttajia, jotka opastavat minua löytämään oman polkuni. Oivallus on johtanut siihen, että nyt teen tätä auttajan työtäni kaikkien apua tarvitsevien auttamiseksi pyyteettömästi ja rakkaudella. Olen saanut opastusta henkimaailman oppailta jo lapsesta asti, näkemällä enneunia, jotka toteutuivat. Unien merkityksen ymmärtämisen kautta sain yhteyden henkimaailmaan ja nyt tuon meediona rakkaudellisia viestejä edesmenneiltä rakkailta rajan toiselta puolelta. Viestit ovat lohduttavia ja auttavat elämässä eteenpäin, kun on vaikeaa. Katson menneitä ja tulevia tapahtumia, käyttäen apuna joskus kortteja ja joskus selvänäköä. Jos haluat tietää mitä vaihtoehtoja sinulla on oman elämän ratkaisuja tehdessäsi, elämäsi haastavissa tilanteissa, ota rohkeasti yhteyttä. Autan sinua mielelläni kaikissa haastavissa elämäsi tilanteissa, jossa tarvitset toisen ihmisen apua. Olen täällä sitä varten auttajana ja kanssakulkijana. Näen myös menneet elämät ja niiden tähän elämään tuomat vaikutukset.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Terveisiä Taivaasta

Terveisiä Taivaasta

436 näyttökerrat
Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.
 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

0 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

437 näyttökerrat
Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.
 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

3194 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

383 näyttökerrat
Psychomanteum-tekniikkaan kuluu myös peilimeditaatio. Aseta puhdas peili eteesi, etsi mukava istuma-asento, yritä rentoutua.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1885 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä