Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Nina, Näkijä, Astrologia, Unitulkinta, Tarot ennustus, Ennustajat, Selvännäkijä,

Nina

Näkijä, Astrologia, Unitulkinta, Tarot ennustus, Ennustajat, Selvännäkijä

Nina on taitava ja ymmärtäväinen astrologi. Hän tulkitsee myös unia ja toimii henkisenä neuvonantajana.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Nina, astrologi, näkijä ja unien tulkitsija. Astrologiassa opimme tuntemaan itsestämme niin hyvät kuin huono puolet - nekin, jotka yleensä tahdomme jättää syrjään. Autan sinua ymmärtämään omat vahvuutesi ja heikkoutesi mutta myös kääntämään ne eduksesi. Vaikeina aikoina astrologinen tulkinta myös lohduttaa. Se muistuttaa, että jokaisella ajanjaksolla on rajansa ja ohimenevä aikansa. Astrologisen tulkinnan lisäksi saat käyttöösi näkijän ja henkisen auttajan lahjani, apunani voin käyttää tarot-kortteja. Voimme keskustella mieltäsi askarruttavista unista ja kerron, mitä ne yrittävät sinulle viestittää. Olemme kaikki yksilöllisiä ja koemme maailmaa eri tavoin. Ei ole olemassa asioita joista tulisi selvitä yksin, ei pientä eikä suurta. Soita siis minulle, autan sinua elämän iloissa ja suruissa.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

5549 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä