Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Nella, Enkelikortit, Ennustajat, Selvännäkijä, Tarot ennustus, Ennustaminen, Ennustus,

Nella

Enkelikortit, Ennustajat, Selvännäkijä, Tarot ennustus, Ennustaminen, Ennustus

Nellalla on yli 20 vuoden kokemus ja se on muokannut hänestä lämminhenkisen ja empaattisen auttajan.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Nella ja ajattelen sinua lämmöllä ja ystävyydellä. Olen kokenut ennustaja ja sen vuoksi olenkin kohdannut urani aikana lukuisan määrän erilaisia ihmisiä ja heidän elämäntilanteitaan. Olen luotettava ja empaattinen kuuntelija enkä jätä sinua pulaan. Olet minulle tärkeä ja haluan kannustaa sinua kohti tasapainoista tulevaisuuttasi. Autan sinua löytämään vahvuuksiasi ja saamaan voimavarasi täyteen käyttöön. Meissä kaikissa on valtavasti uinuvaa henkistä potentiaalia, jonka voi valjastaa kohentamaan elämänlaatua. Tiedätkö, että myös herkkyytesi voi palvella sinua ihmissuhteissa, työssä ja talousasioissa? Omien intuitiivisten kykyjeni avulla sinunkin henkinen lähteesi saattaa alkaa pulppuamaan. Tuen sinua kaikissa pyrkimyksissäsi kohti aitoa ja täyttä itseäsi. Kuljen mukanasi ehdottoman luotettavana ja sinua eteenpäin kannustaen. Älä siis mieti yksin pulmiasi tai elämäntilannettasi vaan soita minulle. Elämäsi on täynnä mahdollisuuksia, ota ne kaikki käyttöön!

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

2868 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

2964 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Kuinka kestää tuskaa

Kuinka kestää tuskaa

2855 näyttökerrat
Täydellisessä maailmassa elämämme olisi kivutonta ja täynnä iloa. Vaikka tämä ei ole todellisuutta monille meistä, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi päästä eteenpäin mitä rankimmistakin olosuhteista.
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä