LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0700-83945Only 1.42 €/min + pvm/mpm. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.
Melissa, Tarot tulkinta, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat,

Melissa

Tarot tulkinta, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat 

Melissa on hyvin herkkä ja keskusteleva selvänäkijä, joka on erikoistunut työ- ja rakkausasioihin. Soita elissalle, kun haluat lämpimän selvänäköisen tulkinnan
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Melissa ja olen selvänäkijä. Olen tiennyt asioita tulevasta lapsesta saakka, eli jo yli 20 vuoden ajan. Kun soitat minulle ja puhut huolenaiheistasi, pääsen äänesi välityksellä parhaiten käsiksi Sinun energioihisi. Kerro myös minulle kysymykset joihin haluat saada vastauksia ja vastaa minun kysymykseiini, koska me teemme tätä yhdessä ja voin tällä tavalla auttaa Sinua parhaiten. Ääneni on hyvin rauhoittava ja saat minulta keskustelumme aikana parantavaa energiaa. Saat uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen puhelumme aikana. Mielesi tulee täyttymään iloisesta toivosta ja odotuksesta, kun olemme käyneet oikein kunnon keskustelun yhdessä. Minulla on käytössäni klassiset Mystiset Lenormondin ennustuskortit ja heiluri. Minä olen hyvin empaattinen näkijä, koska tiedän itsekin ettei elämä ole aina niin helppoa. Rakkausasiat ja työ ovat suosikkiaihitani, rakkaushan on meille monesti se eniten askarruttava asia. Mikään asia ei ole niin vähäpätöinen tai turha, ettet sitä voisi minulta kysyä. Tiedän että elämä voi olla välillä hyvin hankalaa ja mutkikasta, Soita minulle niin katsotaan asioita yhdessä, lämmöllä Melissa.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihmissielun intuitiiviset voimat

1263 näyttökerrat
Me kaikki kannamme sisimmässämme hienojakoisia ominaisuuksia, jotka ovat tämän aineellisen eli näkyvän maailman ulkopuolelta.
 
Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

1478 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

4366 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1240 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 
Rakkausennustus

Rakkausennustus

1002 näyttökerrat
Venus-planeetan vaikutus sinun rakkausennustukseesi
 
Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

3403 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy