Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Marlena, Tarot ennustus, Reiki, Ennustajat, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustukset,

Marlena

Tarot ennustus, Reiki, Ennustajat, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustukset

Marlena on intuitiivinen näkijä ja henkinen opastaja. Hän auttaa sinua elämäsi polulla!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Marlena, näkijä ja henkinen valmentaja. Autan sinua ymmärtämään tulevaisuuden mahdollisuutesi ja puhdistan myös menneisyyden taakkaa. Lapsuudesta asti olen nähnyt ennalta tulevia tapahtumia. Tämä lahja on kulkenut suvussani molempien vanhempieni puolella. Isäni oli myös herkkä näkijä ja unien tulkitsija. Olen tietoisesti laajentanut omia taitojani erilaisten henkisten oppien kautta, jotta voin parhaiten auttaa sinua elämän solmukohdissa. Tulkinnoissani välitän henkimaailman energiaa ilman erityisiä apuvälineitä. Intuitiivinen näkeminen ja lämmin sydän yhdistettynä pitkään elämänkokemukseeni ovat sinun tukenasi, kun elämä tarjoaa haasteita. Kaipaatko vastauksia sisälläsi askarruttaviin kysymyksiin? Tuntuuko sinusta, että voimia on liian vähän? Soita, niin saat opastusta elämääsi varten. Välitän myös parantavaa energiaa. Soita, kun kaipaat tukea.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

2790 näyttökerrat
Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista
 
Kuinka kestää tuskaa

Kuinka kestää tuskaa

2855 näyttökerrat
Täydellisessä maailmassa elämämme olisi kivutonta ja täynnä iloa. Vaikka tämä ei ole todellisuutta monille meistä, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi päästä eteenpäin mitä rankimmistakin olosuhteista.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä