LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Lempi, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Lempi

Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta 

Lempi on selvätuntoinen parantaja, joka tekee Sinulle myös intuitiivisen tarottulkinnan
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen henkinen neuvonantajasi Lempi. Olen syvästi tunteva selvätuntoinen parantaja, ja olen täällä juuri sinua varten valmiina auttamaan sinua sinun ongelmissasi. Haluan auttaa kokeneena parantajana sinua etenemään sinun henkilökohtaisella polullasi. Tiesitkö, että luonasi on aina enkeleitä, sinun suojelusenkelisi on ollut aina sinun vierelläsi. Voin välittää sinulle enkelikorttien avulla aina valoisia ja rakkautta täynnä olevia enkelien viestejä, jotka ovat myös täynnä positiivista energiaa. Olen empaattinen ja ymmärtäväinen, minulla on hyvä huumorintaju, joten mikään inhimillinen asia ihmiselämässä ei ole minulle vieras. Anna minun tukea sinua ja pääsemme yhdessä etenemään kohti parempaa tulevaisuutta. Käytän intuitiotani myös tarotkortteja tulkitessani, joten voimme tutkia sinun arkipäivän ongelmiasi ja tarkastella suurempiakin virstanpylväitä, joita aina löytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Soita minulle ja koe kanssani positiivinen kohtaaminen, olen kehittänyt lahjojani juuri sinun auttamistasi varten. Ota yhteyttä avoimin mielin ja koe kanssani positiivinen kohtaaminen, joka auttaa juuri sinun haasteissasi. Muista, positiivinen energia luo enemmän positiivisuutta, iloa ja onnea, soita minulle ja koe onnistunut kokeneen auttajan palvelu.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

2028 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

1455 näyttökerrat
Pohditko, käännytkö näkijän puoleen, kun haluat löytää rakkautta? Oletko rakastunut toiseen ihmiseen ja tarvitset parisuhdeohjausta? Kirjaudutko tietokoneelle etsimään rakkautta ja kumppanuutta? Onko henkilö, jota kohtaan sinulla on tunteita, täysin uusi tuttavuus sinulle?
 
Yliaistilliset havainnot

Yliaistilliset havainnot

1054 näyttökerrat
Zener-kortit ovat eräs suosituista yliaistillisten havaintojen tutkimusvälineistä. Ne sisältävät viisisakaraisen tähden eli viisi symbolista käsitettä: neliön, kolme vaakasuoraa aaltomaista viivaa, plusmerkin ja ympyrän. Paremmin tunnettuja esimerkkejä yliaistillista havainnoista on luetteloitu alla:
 
Numeroiden mystinen voima

Numeroiden mystinen voima

2861 näyttökerrat
Mitä syntymäpäiväsi kertoo kohtalostasi? Numerologia on yksi tapa tutkia elämää.
 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

0 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
Henkimaailman ennustukset

Henkimaailman ennustukset

2054 näyttökerrat
Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy