Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Kaarina, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustajat, Tarot ennustus, Selvännäkijä, Ennustus,

Kaarina

Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustajat, Tarot ennustus, Selvännäkijä, Ennustus

Kaarina ei tuomitse ketään vaan kuuntelee sinua tarkasti ja avoimella sydämellä.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Onko elämässäsi solmukohtia, jotka askarruttavat? Olen Kaarina, ammatiltani intuitiivinen näkijä ja voin auttaa sinua näkemään elämäsi haasteet oikeassa valossa. Voimme yhdessä ratkaista ihmissuhdepulmiasi tai vaikkapa työtä koskevia haasteita. Olen lapsuudesta asti tiennyt omaavani intuitiivisia kykyjä ja ajan kuluessa olen kehittänyt lahjojani. Olen valmis keskustelemaan sinua askarruttavista asioista hyvin laaja-alaisesti. Minulle ihminen on hengen ja materian kiehtova yhdistelmä. Olen ehdottoman vilpitön, avoin ja luotettava. Omaan myös parantajan lahjoja ja käytän parantavia energioita auttaakseni sinua positiivisempaan elämään. Käytän myös tarot- ja enkelikortteja. Sinullakin on suojelusenkeli, tiesitkö sen? Voimme yhdessä avata ympärillämme olevaa hienojakoista todellisuutta auttamaan sinua arkielämässäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, olen rento ja huumorintajuinen neuvonantajasi.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

5549 näyttökerrat
Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3591 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
Kuinka kestää tuskaa

Kuinka kestää tuskaa

2855 näyttökerrat
Täydellisessä maailmassa elämämme olisi kivutonta ja täynnä iloa. Vaikka tämä ei ole todellisuutta monille meistä, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi päästä eteenpäin mitä rankimmistakin olosuhteista.
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

1558 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

2868 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä