LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Heta, Ennustaja, Ennustaminen, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta,

Heta

Ennustaja, Ennustaminen, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta 

Hei! Nimeni on Heta ja olen toiminut 30-vuotta parantavan energian välittäjänä. Olen suorana kanavana ja saan sinut energeettisesti eteeni, joten fyysistä kontaktia ei tarvita. Hoidan myös eläimiä. Käytän apuna myös kortteja ja saan viestejä henkimaailmasta.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
Ympäristö jossa elämme on myös hyvin tärkeä, eli puhdistan terveyttä haittaavia energioita mm. maasäteilyä ja nostan energiatasoja parantamaan elämänlaatuasi.
Käytän apunani myös Psychic tarot- sekä Viestejä valonauttajilta -kortteja, joista saat ohjeita/neuvoja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.
Omalla elämänpolullani on ollut paljon haasteita ja niistä on sisukkuudella ja huumorilla aina selvitty, luottaen, että synkimmänkin pilven takaa aina lopulta aurinko on tullut esiin, eli on elämäntilanteesi mikä tahansa, lupaan auttaa sinua parhaan kykyni mukaan eteenpäin! Soita siis rohkeasti niin hoidetaan aurinko sinunkin elämääsi!
[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Mikä on meedion päiväkirja?

Mikä on meedion päiväkirja?

1124 näyttökerrat
Meedion eli henkimaailman lokikirja on päiväkirja, joka kuvaa yliluonnollisia kokemuksiasi. Meedion päiväkirjoja voi olla monessa muodossa, esimerkiksi videofilmeinä, jotka on tallennettu kameralla, puhelimella tai tablettitietokoneella.
 
Näkijä löysi kadonneen passini

Näkijä löysi kadonneen passini

1253 näyttökerrat
Näkijät voivat olla erikoistuneita kadonneiden tavaroiden etsimiseen. Lue kertomukseni ensimmäisestä löytö-kokemuksestani.
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1808 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

2248 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
Luotettava selvänäkijä

Luotettava selvänäkijä

1440 näyttökerrat
Mistä tiedän kuka on luotettava selvänäkijä? Soita meille!
 
Mitä hypnoosi voi tehdä meille

Mitä hypnoosi voi tehdä meille

1083 näyttökerrat
Hypnoosia ei suoriteta, jotta saataisiin hullutella jonkun kustannuksella, vaan se on tehokkaitakin tuloksia antava terapiamuoto.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy