Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Henna, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvännäkijä,

Henna

Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvännäkijä

Henna on selvännäkijä ja meedio. Hän auttaa ammatikseen ihmisiä elämän solmukohdissa näkijän lahjan avulla ja tekee tarot -tulkintoja.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Selvänäköisyyden lahja on kulkenut suvussani, joten olen perinyt kykyni isovanhemmiltani. Herkkyys nähdä asioita ja tapahtumia menneistä ja tulevista tapahtumista on vahva. Varhain ymmärsin, että voin auttaa ihmisiä heidän tilanteissaan. Empaattisena ja hyvänä kuuntelijana kartoitan tilannettasi, jonka jälkeen katson, mitä universumilla on sinulle tarjottavanaan. Elämässä on usein valintatilanteita, jotka tuntuvat haasteellisilta. Mitä kuormittavampi henkinen tilasi on, sitä vaikeampaa on löytää vastauksia siihen, mikä on sinulle parasta. Silloin voit kääntyä puoleeni, ja katson henkimaailman oppaiden sekä kristallien että tarot-korttien avulla, mikä on sinulle parasta. Annan suorat ja rehelliset vastaukset, koska ne tulevat näkemisen lahjan kautta ja tukevat parhaiten omaa henkistä kehittymistäsi. Teen myös energiapuhdistusta ja tasapainotuksia, joihin olen kouluttautunut. Ammennan oman voimani ja puhtaat energiat luonnosta ja teen itse säännöllisesti harjoituksia, jotka takaavat asiakkaalle luotettavat vastaukset. Kristalleja käytän osana energia-puhdista ja niistä saan välitettyä hyvää voimaa sinulle. Soita minulle, kun kaipaat neuvoja ja ohjausta tai sielun energioidesi puhdistusta.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3578 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

4323 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

3845 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä