Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Aura, Ennustajat, Selvännäkijä, Meedio, Tarot ennustus, Unitulkinta, Ennustaminen,

Aura

Ennustajat, Selvännäkijä, Meedio, Tarot ennustus, Unitulkinta, Ennustaminen

Aura opastaa sinua ymmärtämään tulevia näkymiäsi ja uniesi viestejä. Soita hänelle, niin saat tarvitsemaasi apua!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Nimeni on Aura, ennustaja ja selvännäkijä. Jo nuoruusvuosina olin herkkä vaistoamaan asioita. Kuten useimmilla meedioilla minullakin on suvussani ollut noitia ja näkijöitä. Jo nuoruudessani henkiset asiat ovat olleet minulle läheisiä, ja ihmiset tulivat silloin kysymään neuvoja minulta. Olen helposti lähestyttävä ja annan apuani aina sitä tarvitsevalle torjumatta kenenkään hädässä olevan pyyntöä. Koen olevani ihmisten henkinen auttaja. Vahvuuteni on opastus tarot- ja oraakkelikorttien avulla ja voin auttaa lisäksi unien tulkinnassa. Kutsumukseni on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä lahjani avulla kaikilla hengellisyyden osa-alueilla. Olipa huolesi pieni tai suuri, voit aina soittaa minulle luottamuksella. Soita, niin ennustan sinulle.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

2964 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1543 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

2868 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1635 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

2790 näyttökerrat
Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1466 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä