Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Aura, Meedio, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Aura

Meedio, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Aura opastaa sinua ymmärtämään tulevia näkymiäsi ja uniesi viestejä. Soita hänelle, niin saat tarvitsemaasi apua!
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Nimeni on Aura, ennustaja ja selvännäkijä. Jo nuoruusvuosina olin herkkä vaistoamaan asioita. Kuten useimmilla meedioilla minullakin on suvussani ollut noitia ja näkijöitä. Jo nuoruudessani henkiset asiat ovat olleet minulle läheisiä, ja ihmiset tulivat silloin kysymään neuvoja minulta. Olen helposti lähestyttävä ja annan apuani aina sitä tarvitsevalle torjumatta kenenkään hädässä olevan pyyntöä. Koen olevani ihmisten henkinen auttaja. Vahvuuteni on opastus tarot- ja oraakkelikorttien avulla ja voin auttaa lisäksi unien tulkinnassa. Kutsumukseni on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä lahjani avulla kaikilla hengellisyyden osa-alueilla. Olipa huolesi pieni tai suuri, voit aina soittaa minulle luottamuksella. Soita, niin ennustan sinulle.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

105 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

747 näyttökerrat
Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.
 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

2889 näyttökerrat
Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

1617 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1687 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

3627 näyttökerrat
Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä