LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Angelika, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Enkelikortit, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Angelika

Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Enkelikortit, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta 

Angelika on kolmannen polven näkijä. Suvussa periytyneet taidot opastavat häntä näkijäpolulla, korttien ja numerologian lisäksi.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Angelika ja olen intuitiivinen näkijä jo kolmannessa polvessa. Suvulta periytyneet taidot opastavat minua ja intuition ohella käytän apunani pelikortteja ja tarotkortteja, jotta saan sinulle vastauksia esittämiisi kysymyksiin. Kaikilla meillä on mielessä kysymyksiä, joihin arkielämä ei tarjoa vastauksia. Tulevaisuus askarruttaa ja kaipaamme johdatusta ratkaisuihimme. Meitä ympäröivät enkelit kertovat viestinsä ylhäältä enkelikorttien avulla. Enkelit auttavat näin saamaan ohjausta henkisellä polullesi. Me kaikki näemme unia, joiden merkitystä emme osaa ymmärtää. Minulle voit kertoa uniesi tapahtumat ja sisällön, niin selitän sinulle niiden merkityksen. Olen myös perehtynyt numerologian saloihin, ja numerot kätkevät sisäänsä paljon opastavaa tietoa. Olen lämmin ihminen ja odotan soittoasi ja puheluamme.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

1795 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

1305 näyttökerrat
Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.
 
Terveisiä Taivaasta

Terveisiä Taivaasta

1060 näyttökerrat
Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.
 
Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

1324 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

3661 näyttökerrat
Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

2256 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy