Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Anaia, Tarot tulkinta, Enkelikortit, Ennustaminen, Selvännäkijä, Ennustaja, Tarkka ennustus,

Anaia

Tarot tulkinta, Enkelikortit, Ennustaminen, Selvännäkijä, Ennustaja, Tarkka ennustus

Anaia on omistautunut, avoin ja herkkä henkisen maailman tulkki. Hän on myös Reiki Master.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Anaia, auttaja, selvänäkijä ja ennustaja. Tehtävän auttaa ihmisiä näkijänä olen saanut toiselta puolelta, henkimaailmasta, voimallisen unen aikana. Olen omistautunut tälle tehtävälleni koko sydämestäni, viisaasti ja maanläheisesti. Olen helposti lähestyttävä, herkkä ja avoin sielu. Usui Reiki Masterina kanavoin puhdasta energiaa hoitotilanteissa enkelten ja kristallien avulla. Erityisenä lahjana ja kutsumuksena minulla on auttaa ihmisiä kaksoisliekki- ja sielunkumppanisuhteissa. Selvänäkijänä autan aivan kaikenlaisissa ihmissuhdekriiseissä. Katson myös erityisellä kutsumuksellani ihmisen sielunpolun ajankohtaisia tapahtumia ja vastaan intuitiivisesti jokaiseen minulle esitettyyn kysymykseen. Käytän vahvasti tarot- ja enkeli-kortteja. Käänny luottavaisesti puoleeni, olen rinnallasi uskollisesti ja puhtaana kanavana. Soita minulle, autan sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia ja magnetisoimaan sielunkumppanin elämääsi.

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Terveisiä Taivaasta

Terveisiä Taivaasta

398 näyttökerrat
Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.
 
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

1767 näyttökerrat
Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:
 
Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

432 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

1082 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Numeroiden mystinen voima

Numeroiden mystinen voima

1966 näyttökerrat
Mitä syntymäpäiväsi kertoo kohtalostasi? Numerologia on yksi tapa tutkia elämää.
 
Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

Neljä merkkiä siitä, että sinun on aika jättää työsi ja etsiä uutta

1699 näyttökerrat
Onko sinulla huono suhde esimiehesi kanssa? Heräätkö joka aamu peläten töihin menoa? Aiheuttaako työsi sinulle paljon stressiä? Nämä ovat kaikki varoittavia merkkejä siitä, että on aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Jos koet mitään edellä mainituista asioista, kerromme seuraavassa neljä merkkiä siitä, että on aika päivittää oma ansioluettelo.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä