Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 
Aina, Unien tulkinta, Astro, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustukset, Astral,

Aina

Unien tulkinta, Astro, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustukset, Astral

Ainalla on vahvat intuitiiviset lahjat ja paljon elämänkokemusta. Hän käyttää apunaan Elämäntaito-korttejaan.
0700-93939
2.95 €/min + pvm/mpm
 
 
Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Aina, sinua ja kysymyksiäsi varten. Vahvat näkijän lahjani ja intuitiokykyni auttavat sinua saamaan selkeyttä polullesi. Elämä tuo meidän kaikkien eteen vaikeitakin asioita: menetyksiä, surua, pettymyksiä. Olemme usein myös risteyskohdassa, koemme epätietoisuutta ja ahdistusta. Henkiset lahjani ja elämänkokemukseni ovat käytettävissäsi. Käytän apunani Elämäntaito-korttejani sekä myös väriterapiaa. Väreillä on suuri vaikutus meihin. Ne vaikuttavat kehoon, ajatuksiin ja tunteisiin. Niiden avulla voit saada positiivista energiaa, parantaa elämänlaatuasi, jopa ulkonäköä. Olen myös astrologi ja unien tulkitsija. Soita minulle, autan sinua löytämään iloa ja onnea elämääsi!

[@lang.availablelangs]
 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Suojelusenkeli

Suojelusenkeli

1025 näyttökerrat
Jotkut tapahtumat jäävät ainaiseksi muistiin. Tämä kertomus on meediosta ja hänen unohtumatomasta kohtaamisestaan suojelusenkelinsä kanssa.
 
 PSYKOMETRIA

PSYKOMETRIA

811 näyttökerrat
Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.
 
JOHDATUS AURAN KÄSITTEESEEN

JOHDATUS AURAN KÄSITTEESEEN

564 näyttökerrat
Jollakin ihmisillä on erityislahja nähdä erivärisiä hehkuvia valoilmiöitä toisten elävien olentojen ympärillä. Sanotaan, että tämä valoilmiö ympäröi kaikkea elollista tässä universumissa. Tämän energian ilmenemismuotoja kutsutaan nimellä aura. MIELENKIINTOISIA TIETOJA AURAN TOIMINNASTA
 
Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

Muutamia syitä, miksi sinä voit antaa selvännäkijän auttaa sinua löytämään elämäsi rakkauden.

949 näyttökerrat
Pohditko, käännytkö näkijän puoleen, kun haluat löytää rakkautta? Oletko rakastunut toiseen ihmiseen ja tarvitset parisuhdeohjausta? Kirjaudutko tietokoneelle etsimään rakkautta ja kumppanuutta? Onko henkilö, jota kohtaan sinulla on tunteita, täysin uusi tuttavuus sinulle?
 
 Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

3912 näyttökerrat
Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.
 
Kuolemanpelon hallitseminen

Kuolemanpelon hallitseminen

3212 näyttökerrat
Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä